Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: út 20. únor 2007 20:12
sem mel to samy beate na plose driv
jinak kdo vi muze poradit?
citace:
Mam dost zavazny problem s woknama a wifinama:Mam jeden hlavni pc kam mam privedenej net po netu do integrovanej sitovky, plus na tomto pc mam jeste wifinu ktera prenasi net na druhy pocitac...to je moje situace a muj problem je nasledujici:aby se ty dve wifiny videly tak musim po kazdym resetu (vypnuti/zapnuti) PC "opravit" nastaveni (pravym klikem na tu wifinu a tam vyberu polozku opravit) xp neco smazou a opravej a pak to jde...taakze mne jde o to aby se videli ty pocitace normalne a ja nemusel pokazdym resetu pc opravovat to nastaveni...
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
Tak musím končit a něco dělat! To něco je žehlení Jsem vlastně jedinný kdo tu žehlí pro všechny. Jinak si pomtomstvo udělá jen co zrovna potřebuje! Tak se opatrujte a zítra dopoledne se zas kouknu!(nebo dřív, pokud mne ta moje na*ere)
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: st 21. únor 2007 22:07
Mužstvo,podte na 100 % OT,nie len compy
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.