Sklárny tady jdou totálně do kytek, což je super když je toto vyhlášená sklářská oblast v Polubenské huti pracovali generace mých předků, a teď to jde to kelu, moc propouštěj, tak jsme mu domluvili protekční místo mechanika v Kümpresu, kde dělá moje máti (tam se dělaj nitě a spešl tkaniny třeba na neprůstřelný vesty pro usa arma ), takže mu nejen odpadnou šichty, ale bude si do práce chodit vyloženě odpočinout
Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: út 5. červen 2007 19:42
tak jsem ted namontoval do vetraku co mam v pc super svitinou diodu misto prech medrejch co tam byly a nejak to nevzlada ma psanej odber cca 4.2V ty modry jedou na 5V dohromady...kdyz ji dam na zdroj tak ji ty 4.2 stacej ale tady nemarim 4,9 (nnevim proc zdroj nedava 5 a le 4.9???) a jako nic moc to nesviti...
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
to busch: můj manžel není podpantoflák busch, do mě moct rejpat jak chtít, ale křivé slovo proti můj manžel je trestáno smrtí
Moje máť není ani klasická máť, ani klasická tchýně, spíš je jako moje starší sestra (vzhledem a bohužel i chováním)
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: út 5. červen 2007 20:42
jenda.69 napsal:
Můj bráška není normální Sedí u kompu, kouká na net a přitom si poslouchá MP3 na svojí S65
Siemens x65 prehrava MP3 ?
Už ste našli ten chip,čo tam treba ?
Viem,že je na to elf,ale ten to ibe prekonvertuje do wav
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 5. červen 2007 20:43
Noo, tak už je dávno i elf, kterej to přehrává jaksi realtimově, i když z paměťovky je to na S65 pěknej remix (když je vysoká bitrate, vyšší než cca 56kbps)
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.