Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 11. září 2007 07:45
to: drakouš:: jak ti šlape karta?
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
51 277,- VK
Zasláno: út 11. září 2007 12:31
to:magor:: komu?
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Kabel mám, ale právě jsem zjistil že né v batohu, ale NĚKDE a nevím kde Pokoušel jsem se i přes kabel, ale nedařilo se. Jsem prostě levej, ale nějak to zvádnu.
Jinak pokud mi seženeš práci a levné bydlení, tak se klidně blíže přistěhuju.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
51 277,- VK
Zasláno: st 12. září 2007 09:44
tak to bys chtěl po mně moc
Tak co? Jak se mate vsichni? My ted mame vypocetku tak jsem se dostal na net, na intru uz nam net sice fakci, ale mne osobne na notebooku to nefakci vubec, takze si musim pockat nez to bud zprovoznim nebo mi to nekdo opravi, protoze ja vubec nevim cim uz to je
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.