Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: ne 7. říjen 2007 19:13
Ja by som si dal tiež paintball a keby to ešte bola nejaka mapa z Unrealu napr Rankin,nie len zopar nafuknutych stien
Len naklady na stavbu toho objektu by boli trošku vyššie
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
To byl. Celý den jsem uklízel hovna, chcanky, 5 let staré jídlo a to vše nasáklé v novinách, hadrech a jiném. No a ještě to nemám hotové. Pokud bude zítra čas tak sem hodím fotky toho co jsem uklízel.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Svůj byt ano, ale než majitel umřel tak zaneřádil několik bytů, a tady začal a u mne končil. Tohle bylo ve 3patře a jak přestával chodit, tak kam došel, tam dělal bordel. Já jsem v přízemí! Přiklídám pár fotek. Záběry z WC jsem z estetických důvodů nepořizoval a fotil jsem to M65 aby to nemělo moc velkou kvalitu.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: ne 7. říjen 2007 20:17
Ten chlieb je važne hardcore
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.