Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 24. únor 2006 15:44
Mě dneska učitelka na angličtině řekla, že ty moje jedničky z testů už jsou nuda a že už je nemam psát a v pondělí si mam vzít nějakej časopis na čtení
lidi drzte me palce, jdu psat test z fyziky, sice mam tahak, ale ta ucitelka je uplne blba, vubec nic neumi a nikdo nevi co od ni cekat. Pokud se sem nevratim tak jsem to totalne pokonil. CEST
To já si teď fyziku dávám, minulý pololetí mi hrozila trojka, letos jedu na jedničku
Me stve jeden ucitel na dejak,minuly pololeti sme meli jednoho dost uznavanyho historika(mozná ho znáte-Jiří Bartoň) a s nim sem měl za 1.Teď máme nějakýho údržbáře co chodí furt ve stejný košily a furt nás zkouší.Test sem napsal na jedna ale u něj to je na 2.Bych ho zabil
826 606,- VK
Zasláno: pá 24. únor 2006 16:47
No já zase dostal 3-4 z testu z Chemie a taky to přežiju...
Nejlepší je čeština. To mě dycky před písemkou vyzkouší za 4 a další den z toho samýho v písemce dostanu 1
Dneska jsem exceloval z matiky.Berem lineární rovnice-pohodička.Sem si vždycky myslel když sem byl malej,že všechny ty věci v devítce budou těžký a zatim nic
826 606,- VK
Zasláno: pá 24. únor 2006 16:58
My v matice máme něco podobnýho.. Kvadratický nerovnice No z písemky z kvadratických rovnic jsem dostal 2 a z tohohle jsme ještě nepsali Ale jináč pohoda..
BTW ještě půl hodinky a začíná hokej
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.