Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: ne 25. leden 2009 00:44
nebo nevidela paroubka
Zasláno: ne 25. leden 2009 01:01
Všechny ženy, jak čas letí, podle vlasů, vůně, pleti, podle věku... Kolik je ti? Ukládám si do paměti... A ty, co jsou zvláště k světu, zálohuju na disketu.
Pro hluboké chlapa city
hehe já hady a žáby a ještěrky nenávidim.. jako takto v zoo se nebojím, když je to za sklem, ale jakmile někde v zahradě potkám užovku nebo nějakou žábu tak utíkám hodně daleko.. ale teda tak jak verešová vážně nekřičím
Jako hadi a ještěrky jsou nejkrásnější zvířátka hned po sovách, sovy jsou moje nejoblíbenější, hlavně Puštík obecný. Jednou když jsem žila s bývalým přítelem tak mi utekla užovka a hodinu jsem jí hledala po bytě, hrozně jsem se bála aby nevylezla ven a neviděla jí stará sousedka páč ta by měla infarkt
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: ne 25. leden 2009 21:45
palucko napsal:
ked vyhram v športke...
Na VSN nemôžem chodiť tak často kvôli tomu smiechu
Alebo je to len chyba v slovenčine a malo byť "ak"
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.