Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 2709, 2710, 2711 ... 2935, 2936, 2937  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 1. červen 2011 21:11
Tak tak Mr. Green USBčkový tiskárny snad stačí jenom píchnout do počítače a o všechno se sám postará Windows.. Mr. Green a když ne, tak tam hodím CDčko a nechám vyhledat ovladače na CDčku..
Síťovou jsem ovšem nikdy neinstaloval, vlastně jo.. stačilo na tý tiskárně nastavit adresy a pak se tam přes Widlácký dialogy připojit..a pak si to zas samo natáhlo ovladače..

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: st 1. červen 2011 21:15
jenda^^ napsal:
Já měl starou jehličkovou Epson a fungovala v pohodě, i když měla skoro suchou tu barvící pásku Mr. Green

Jóóóó jehličkový tiskárny. Nezapomenutelný zvuk mého mládí když se někam vešlo. A že se bez nich dodnes neobejdeme. Vyrábí se ještě vůbec?
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 1. červen 2011 21:17
určitě se vyrábí a používají, například na tištění pokladních bloků
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: st 1. červen 2011 21:17
Tahle je jiná. Přes USBčko připojím a ovladače nenajde. K tomu, aby fungovala musím instalovat 15 minut soft z přiloženého polofunkčního CD. Přes LAN hotová tragédie. Jako chuj instalím přes CD pro W7, hodí mi to wokno o nekompatibilitě a nepodaří se připojit. Když na CD přepíšu nekompatibilní program novějším, tak se sice nastaví (aspoň to tvrdí), restartuju tak, jak to chce a nic nefunguje. Tiskárna jako by nebyla připojena, nezobrazí se hladina inkoustu, neskenuje ani se nedá najít pro tisknutí. Mimochodem: je to EPSON Stylus Photo PX720WD. Nekupujte si to. Pod Windows 7 64 bit nespolupracuje software.
NoArtist / NoName

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 1. červen 2011 21:25
1) problém najít nejnovější ovladač na netu?
2) Ovladač nenajde proč? Zkoušíš jí ho podstrčit ručně?

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

379 413,- VK
Zasláno: st 1. červen 2011 21:37
1) zkoušel jsem jí nacpat nejnovější ovladač - beze změny
2) to byl příklad pro instalaci ve Windows a automatické stažení ovladače z Windows Update. Jinak přes USB jsem jí nakonec donutil pracovatm ale řekněme si, že to není rozhraní, které chci využívat u tiskárny s ethernetem/wifi.
NoArtist / NoName

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: st 1. červen 2011 21:39
Co si myslíte o té kamerce co jsem si koupil do auta. Odkaz na ni je ve vtipných obrázcích, ať se na to někdo taky koukne. Wink Wink Wink
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 1. červen 2011 21:39
ad ethernet/wifi: ve win mi nikdy pořádně nefungovalo přidání normální síťové tiskárny, ale vždycky jsem přidával lokální, té vytvořil port atd.

beat: kchámeru do auta... Mr. Green

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

379 413,- VK
Zasláno: čt 2. červen 2011 21:34
Ty jo, od Alzy si nekoupím už ani zlámanou grešli! Čekal jsem všechno možné jen ne toto. Dojedu tam s tou tiskárnou, že jí chci vrátit během 14 denní lhůty:
- naprosto vypatlaný pracovníci na přepážkách
- od začátku strašně neochotný
- nemají tam ani nadřízeného
- pak začal vypočítávat, kolik mi "strhne" (i když podle § nemají strhnout nic - vím to moc dobře. vždyť jsem měl i celý předmět Ochrana spotřebitele s přednáškami s lidmi z SOS) - prý nové cartridge a vyčištění za 2100 Kč
- když se mi to nelíbilo, tak vybalil tiskárnu a začal na ni "zkoumat fólii" a potom mi jí vrátil, že tam má škrábance (na 90% tam nějaké vytvořil nebo tam už byly) - ani toto by nemělo být na závadu, obchodník si může v případě opotřebení strhnout přiměřenou % částku
- když se mi to nelíbilo a opět jsem chtěl vedoucího, tak si na monitoru vyštrachal, že osobní odběr není nákup přes internet!!! přitom podle běžného výkladu je důležité, jakým způsobem byla vytvořena objednávka! ne jak byla dopravena (pošta, přepravní služba, osobně)
- a navíc se podle jeho hlášek použité zboží vrací doprodeje jako úplně nové (prý poškrábaná se nedá prodat jako nová)

tak teď budu psát e-mail vedoucímu reklamací. tady jde už o princip! zároveň pošlu pomět ČOI (ať si u nich koupí tiskárnu a pak jí jdou vrátit. to budou koukat.
NoArtist / NoName

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: čt 2. červen 2011 21:47
Sakra, máš si radši koupit pořádny hadry a jít někam za holkama Mr. Green furt jakýsi pičoviny řešit Magor
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 2710 z 2937