Zasláno: ne 12. červen 2011 21:02
Jak se jmenuje ten topic, kde člověk má něco navíc a potřebuje se toho zbavit? Mám tu pár funkčních krámů, co je mi líto ještě vyhodit.
Horst Fuchs promlouvá:
- mám tu jednu mikrovlnku Moulinex ve velmi dobré stavu, vše funkční, včetně originálního kabelu a podložky
- dvě rádia s CD; jednomu blbne ovládání ovládání hlasitosti - při zapínání cca 10 s přeskakuje, pak se ustálí; druhému se nezavírá CD mechanika, jinak vše funguje - včetně MP3ek z CD a kazetové mechaniky
- radiobudík s promítáním na stěnu; promítá malé decentní číslíčka, dvě oddělené nastavení hodin - vhodné pro sledování světového času, k tomu hezky přede, když je v stítí. to se vyplatí!
- zachovalé IDE příslušenství - jeden použitý a přesto stále funkční IDE disk; pak se tu najde nějaká ta CD mechanika pro IDE a pár placatých kablíkových kšand a samozřejmě nesmí chybět ani disketovka s kabelami
- pro vážné zájemce tu máme i zachovalou zvukovou kartu Audigy 2. funguje se všemi systémy od Windows 2000 nahoru. Zkoušeno i ve W7. Jen občas zapráská fousami
Rádia, disketovka, cdrom: zdarma
Zbytek: za symbolickou cenu a odvoz
NoArtist / NoName