15 825,- VK
Zasláno: po 4. září 2006 19:21
Jo, my jsme první na kom to vyzkouší... bohužel další vláda to nestihne zrušit ... i když vypadá celkem slibně, dneska nám to Šandová vysvětlovala, a řek bych že bude možná snazší než ta normální...
A co jinak, jaks to zahájil? (btw. ve který jsi vlastně třídě?.. já jsem v 7.a )
Tak zítra jedu "konečně" do toho Polska podívat se, kde máme postavit ty dvě haly (tentokrát kravíny, no Polsko ...). Jeden kravín=70x30m. A kromě té práce mě snad tento týden pošlou novýho notýska (děcko). Já ho už chci !!! To je jako kdybych měl ženu v porodnici
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...
Já sem to zahájil celkem dobře, jen Nečesaná zuřila už první den ("zlatíčka, tohle sme si nedomluvily") potom sme šli s naší partou sednou si do města a pokecat...já sem v kvartě (jakoby 9 třída na základce, pro ostatní) kdyby maturita byla lehčí, nebylo by to zas tak špatný....ale stejně...
Příspěvek upravil 1× krrttek, naposledy po 4. září 2006 20:40.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.