Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: ne 22. duben 2007 10:09
Tak ja idem aj s fotrovcami do Bešeňovej-termalne kupalisko,snad tam nejaku nabalim
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
otázka hlavně asi pro Marka..
Dělám si takové extra mini portfolio ale ted jsem se zasekl a nevim jak dal.. http://pecanz.biz/ jde o to, že nevim jak dal pokracovat aby se k tomu pozadi hodil text, proste jestli ten text mam dat do nejakeho ramecku ( jakou barvu ) nebo co stim mam udelat..
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: ne 22. duben 2007 10:34
Mixale ten blog je dobrej, ale ty odkazy mas teda fakt dobre udelany smerujou nekam na tvuj disk a nejak mi u tebe blbne kodovani, ale jestli si to prave rozjel tak to jeste dodelas to chce cas
Věk: 35 let
10 775,- VK
Zasláno: ne 22. duben 2007 10:38
Já vím, vsak říkám nevšímejte si obsahu Až budu mít čas tak to spravím. Nechtělo se mi dělat galerii ručně tak sem ji vygeneroval a až když sem to hodil na net, tak sem si všimnul že odkazuje na můj disk
Každé ráno zhlédnu seznam 50 nejbohatších lidí na světě.
Když tam nejsu, idu do práce.
Diky.. ale nevim.. chci spis neco jednoducheho.. ale napadlo me, ze tam dam jen nejaky obrazek vizitky, na ktery napisu svoje kontaktni udaje a dalsi info.. ale fakt dik
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.