Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

pájení

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: po 26. prosinec 2005 13:50
he he hosi-ono se to lehko dela,ale hur popisuje,ale preci si musime pomahat-tak jsem si dal tu praci a zkusil to popsat Wink snad se v tom vyzna Think Very Happy
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: po 26. prosinec 2005 14:05
No toto je topic pre mna Smile).Zatial som robil len s trafopajkou s ktorou som v pohode uspesne napojil cely datovy kabel na konektor Siemens (mal som ulomene aj 2 pini ktore mali dlzku menej ako milimeter !!!).Vypadalo to hrozne ked som to isiel letovat ale vyslo to Wink.Na viancoe osm dostal mikro pajku ale trasie sa mi ruka ako pajacovi tak zatial si netrufam na mensie spoje (taky datovy kablik som vcera v pohode zletoval.Ten z ulomenymi nozickami).Mimochodonm znacka : PARKSIDE Smile)
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

Master1 (+1)
Bažant
Bažant

10 200,- VK
Zasláno: po 26. prosinec 2005 15:30
jardas napsal:
he he hosi-ono se to lehko dela,ale hur popisuje,ale preci si musime pomahat-tak jsem si dal tu praci a zkusil to popsat Wink snad se v tom vyzna Think Very Happy

jj, dik Applause si projistotu ten navod vytisknu Mr. Green Applause

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: po 26. prosinec 2005 15:54
no kdyz myslis Rolling Eyes Wink hlavne si to nejdriv chvili zkousej na necem co muzes klidne zmrsit a vyhodit...jo a bacha treba pri letovani konektoru-ohrivas nejaen tu "packu",ale i ten plast=taky se Ti muze stat,ze se plast zacne tavit Shame on You vsechno chce cvik Wink
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Master1 (+1)
Bažant
Bažant

10 200,- VK
Zasláno: po 26. prosinec 2005 16:18
chlapi,zadam vsechny-NECITUJTE PRISPEVKY NAD SVYM,dela to akorat bordel a plni zbytecne stranku.Behem realneho rozhovoru preci taky neopakujete to co rekl nekdo tesne pred vami...Diky Jarďas

si to behem tydne vyzkousim, jedu totiz k dedovi a ten uz vi co a jak Wink

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: po 26. prosinec 2005 16:41
pájení je v pohodě Twisted Evil
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Sh@dy (0)
Bažant
Bažant

10 075,- VK
Zasláno: po 26. prosinec 2005 17:10
Master1 napsal:
si to behem tydne vyzkousim, jedu totiz k dedovi a ten uz vi co a jak Wink
A potom posli fotku tvojich ruk Mr. Green Ja som mal neraz pekne popalene prsty, hlavne ked zabudnem, ze mikropajka je este stale zapojena Mr. Green No s trafopajkou ti toho vela nehrozi... Wink

A nieco som sa naucil: vzdy sa pozeraj ako ti podava pajku kamarat Wink
Nie ako ja, popytal som kamarata nech mi poda pajku a len som nastavil ruku - skuste hadat ako mi ju podal d'oh! (este stale to vidno na mojej ruke Anxious )

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: po 26. prosinec 2005 18:09
To ja mam puchyre stale a to uz myma rukama proteklo cinu tomu se snad ani neubranis Laughing
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: po 26. prosinec 2005 20:01
Najlepsie bolo na trafopajke ked si si daval novy hrot.To potom prskalo cinu Mr. Green.Som mla uplne dofajcene ruky a aj nohavice co boli na mne same cierne skvrny Wink.Ked bude cas hodim vam fotku mojho stolu a mojej letovacky mimochodom aj mojho telefonu (mal drobny uraz od trafropajky Wink.
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: po 26. prosinec 2005 20:13
Dieg0 napsal:
Najlepsie bolo na trafopajke ked si si daval novy hrot.To potom prskalo cinu Mr. Green.Som mla uplne dofajcene ruky a aj nohavice co boli na mne same cierne skvrny Wink.Ked bude cas hodim vam fotku mojho stolu a mojej letovacky mimochodom aj mojho telefonu (mal drobny uraz od trafropajky Wink.
To muj MT taky teda ten byvaly kdyz jsem si menil diody Mr. Green
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 3 z 7