Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Paliva

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta

Proč pořád jezdíme na ropné produkty?

Hlasování není časově omezeno.
Protože se to pořád vyplatí nejvíc.:
9% 9% [ 3 ]
Protože alternativní pohony nejsou plně dořešené.:
29% 29% [ 9 ]
Protože naftařské společnosti mají ekonomicky v hrsti výrobce a vlády.:
61% 61% [ 19 ]
Z nějakého jiného důvodu.:
0% 0% [ 0 ]
Celkem hlasů : 31 / Hlasujících: 31
Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 30. srpen 2012 17:00
No to já si dal omylem skoro plnou nádrž té E85tky a byl to opruz. Studený motor nechtěl běžet, jak stodváca v zimě, ale pak to šlo, ale ten smrad z výfuku. Brick Wall Brick Wall Brick Wall Hlavně to v křižovatkách chcípalo. Opravdu pokud na to není upravené zapalování tak asi jen ředit 1:1. Již tankuji delší dobu jen čistý benzín, ale stejně to furt divně smrdí a to jsem to vyjel až skoro do prázdné nádrže.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 30. srpen 2012 19:25
Omylem? Vždyť to má modrou hubici. To buď rád, že jsi tam nenalil naftu Mr. Green Ale je to jak říkáš, bez blackboxu to na čistou E85 jede, ale hůř startuje a běží se studeným motorem. On má ten líh totiž vyšší teplotu vznícení než benzín. Na druhou stranu když pak jedeš, tak by to teoreticky mělo víc táhnout, protože má víc oktanů.
No a taky je tedy dobrý na E85 mít čistej palivovej filtr, protože je to dobrý rozpouštědlo, a tak by se ti bordel z něj mohl rozpustit a pak to v tý palivový soustavě nebude dělat dobrotu.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 31. srpen 2012 19:05
No tak úplně ne, ale zasekla se mi rafička na palivoměru a myslel jsem že tam mám více normálního benzínu než tam skutečnš bylo. Pravda to že jsem sáhl po jiné hubici jsem poznal podle barvy, ale když už jsem ji držel .... Magor Magor Magor
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: so 1. září 2012 14:19
já uvažuji o předělávce na vodík. ne čistý, ale mixovaný z benzínem. na tubu je toho víc něž dost a jako elektrikář musím potvrdit, že to funguje. akorát si na některých videjích dělají z lidí prdel, že to pojede na destilovanou vodu. ta elektřinu nevede, takže se na kyslík a vodík nemůže rozkládat.
nedávno jsem se o tom bavil s chlapama u kulečníku a jeden mi říkal, že už to zkoušeli kdysi se stodvackou a fungovalo parádně
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 1. září 2012 14:39
Drutek: ještě jsem neviděl přestavbu na mix vodíku, která by mohla fungovat. Ale placebo efekt měly všechny parádní.

BTW když jsem ti kdysi dávno říkal, že si máš koupit felinu na plyn, tak jsi nechtěl. A vidíš, teď vymejšlíš hovadiny.. Razz
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: so 1. září 2012 14:55
namontuješ vyvíječ (eletrolyzér) a vývod dáš do sání
tímhle to začalo:
Youtube Video
Přehrát video na YouTube

postupně jsem přes toto:
Youtube Video
Přehrát video na YouTube

došel až sem:
Youtube Video
Přehrát video na YouTube
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 1. září 2012 15:32
1) Kde vezmeš dostatečný množství energie na výrobu vodíku?
-Z alternátoru, kterej tím zatížíš, tím víc zatížíš motor a tím ti spotřeba leze nahoru. Nehledě na to, že alternátor nemusí být na takovou zátěž stavěný a nemusí to vydržet.

2) Jak budeš výrobu vodíku ovládat?
3) Máš nějakou zpětnou vazbu, která ti dokáže určit, jestli toho vodíku není moc/málo?

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: so 1. září 2012 15:56
všechno se řeší. u benziňáku to sníží spotřebu cca o 40%. takže ta vyšší spotřeba je bezpředmětná. více energie ti dodá silnější altík, vyvíječ nesmí být moc velký (spotřeba se řídí sáním). pokud ses pořádně díval, tak velikost je velmi variabilní. přidáváš nebo ubíráš nerezové desky.
množství vštřikovaného benzínu se řídí počítačem v autě. logicky-více vodíku je méně benzínu. u některých systémú jsem si všimnul řízení vyvíječe regulací proudu (běžná věc).
samozřejmě to bude metodou pokus-omyl (že by bum-bác Magor Magor ). no samozřejmě začnu s menší verzí

soused má kamionovou dopravu a do jednoh tahače si to nechává oficiálně monovat nějakou německou firmou. garantují mu úsporu 30%. pro mějako laika je ovšem nepochopitelné, jak to, že to fungujei u dieselu, když to nemá zapalovací svíčky. Think Think Think

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 1. září 2012 15:59
Ok, tak jak přemluvíš motor, aby ti dávkoval míň paliva?
Jak budeš řídit množství vodíku, který ti půjde do motoru? Kam půjde přebytek vodíku ve chvíli, kdy ho tolik nepotřebuješ a kde vezmeš větší množství vodíku ve chvíli, kdy ho víc budeš potřebovat?

Soused by se měl spíš zajímat o to, kolik kterej kamion žere a jít si to někam srovnat. Spíš se mu ztrácela nafta jinde... Wink

BTW větší altík potřebuje víc výkonu motoru, tudy cesta nevede...

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: so 1. září 2012 16:08
když bude místo čistého vzduchu nasávat vodík, zvednou se otáčky. jestliže se zvednou otáčky, tak počítač automaticky ubere palivo, páč ten se řídí sešlápnutím plynu. porovnává polohu pedálu s otáčkama (velice jednoduše popsáno, ale je to tak). odfuk přebytečného plynu se da řešit tlakovým snímačem a malým elektroventilem a nebo zpětnou vazbou na velikost proudu do vyvíječe. elektricky jednoduché.
a poslední věc. alternátory v benzíňácích mají cca 1kw. do feldy se dá namontovat až 2kw. to znamená že s výkonu motoru ubereš navíc 1 kw. je to úplně stejné jako se zapnutou klimou. ty mají dokonce až 4kw.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 6 z 11