Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Palubní kamera

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14, 15, 16  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 7. duben 2015 10:26
Díky moc, opravdu se vyplatí si trošku připlatit, je to mnohem lepší než ten můj záznam a takhle mi to postačuje na zaznamenání události.
Dnes jsem byl na kontrole a konečně se mi to začíná trošku zlepšovat. Hurááááá.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: pá 10. duben 2015 21:20
až budem bohatý tiež si ju kúpim Very Happy
Obrázek

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: so 11. duben 2015 17:54
Nemám auto, ale chtěl jsem se zeptat, vyplatí se dát si na čelo on-board kameru, kdyby mě třeba v Kauflandu srazila důchodkyně při honbě za zlevněnými rohlíky vozíkem?
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 17. duben 2015 11:48
Ona se dnes kamera vyplatí snad při každé činnosti. Díky novému občanskému zákoníku se lze soudit za každou pí*ovinu jako u magorů v Americe. Brick Wall Brick Wall Brick Wall Kdybych chtěl tu paní oškubat tak by to bylo snadný. Myslím si že je sama potrestaná až až. Jde po ní i sociálka, neb její dceři nebylo 18 a tak to má i s paragrafem o ohrožení zdraví nezletilé. Hustý. Taky jedna cestující byla lehce zraněna. Nevím co jí bylo, ale když jsem je pouštěl ven, tak si nikdo nestěžoval. Nevím zda byla opravdu zraněná, nebo jen ...
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2015 12:15
Kamera asi tyhle věci odpuzuje, nebo já nevím. Když jedu svým autem s kamerou, tak nic... Dneska jsem jel jednou s fábií rodičů bez kamery a málem jsem sejmul dva divočáky. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2015 13:40
Tyhle věci by měli dávat už do normální příplatkový výbavy vozu, aby Vám to nemuselo zabírat místo v zásuvce a zapínala se automaticky po startu vozidla Smile

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 19. červen 2015 07:58
To jsem si vytvořil sám. Na spínání rádia (podle klíče v zapalování) jsem si dal relátko s tím si zapínám novou zásuvku, kterou mám v kastlíku a napájím s ní kameru. Pak mi na fóru řekli, že mám to relé úplně k ničemu Laughing , ale je to díky němu na větvi se silnější pojistkou, tak se do té zásuvky dají případně dát i jiné věci.
http://www.forum.ford-club.cz/viewtopic.php?f=162&t=21119&p=677122#p677122
No a kameru mám za zrcátkem, takže ji ani nevidím. Whistle

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: út 23. červen 2015 10:05
To se Ti za zrcátko vejde jo? Smile Já tam ani moc místa nemám tedy.. Jedině jí přišpendlit vedle zrcátka, kam stejně vůbec nekoukám a kabel vést někudy horem asi přes to světlo nahoře Smile

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 23. červen 2015 12:14
Skoro se vejde. Rožek kamerky z pohledu řidiče vykukuje. Až budu mít auto doma ze servisu, tak můžu vyfotit. Smile
Kabel mám od té zásuvky v kastlíku vytažený spodem palubky pod obložení vedle dveří, skrz obložení A sloupku a pak pod obložením na stropě. U zrcátka kouká asi 10cm kousek kabelu zapojený do držáku kamerky. Smile

Fe Focusu si to taky někteří zapojovali přímo do stropní lampičky přes 12V->5V převodník z DX. Tam se u Fordu napájení zapíná při odemčení auta a vypíná asi po 40 minutách, když se nic neděje. Smile
Zasláno: čt 25. červen 2015 18:04
Takhle mám tu kamerku schovanou. Vykukuje jen kousek ve výhledu mi nijak nepřekáží, i když je to relativně velká kamerka.

Obrázek

Pohled od spolujezdce:
Obrázek

Pohled od sráženého chodce:
Obrázek
Celkově zprávy v multipostu upravil 1× jenda^^, naposledy pá 26. červen 2015 08:31.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 5 z 16