10 000,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 19:39
Ale tamto není nic oproti tomuhle ---->
citace:
Značková motorová pila od firmy UřežTo a.s. Je dokonalým pomocníkem pří seřezávání větví, stromů a neposlušných dětí. Je poháněna elektrickým proudem (500V) a benzínem (min. 10 litrů) dohromady. Výkon 50W. Akcelerace z nuly na sto za 2 dny. Spotřeba 100 litrů/100 km. Při řezání delším jak 1 minutu se přehřívá a je nutno ji chladit kapalným dusíkem (ne vodou !!!!). Je lehká a pružná. Rychlost otáčení řetězu lze nastavit od 20 do 21 ot/min. Není vodotěsná, nerozbitná. Kdo nevěří, ať to zkusí. Záruka 10 dní se nevztahuje na poškození vodou ani kladivem.
Ministr zdravotnictví varuje: Řezání způsobuje amputace. Cena: 799 Kč (+ 2500 Kč Kapalný dusík)
Tak jsem si nakonec vzpomněl na adresu svých "prvních" stránek.Ale fakt si nejsem jistej jestli je dobrej nápad je tu zveřejňovat. http://mujweb.cz/www/zavinac.cz/
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: ne 18. září 2005 18:33
Na Rickyho stránkach:
citace:
Proč blondýnky nepoužívají vibrátor?
Protože by si vylámaly zuby.
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
10 000,- VK
Zasláno: st 26. září 2007 22:16
Hej pamatam si na ne.Bolo to robene cez WYsiwig alebo ako sa to pise,bolo tam strasne vela reklamy atd a bolo to zamerane na mobily,lenze ako som to urobil nechcelo sa mi rbit updaty tak nasledovalo delete
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: po 7. červen 2010 22:37
Našel jsem je!!!
Sice bylo víc verzí a nevim, kterou jsem tehdá zveřejnil (tu, co myslim, že jsem zveřejnil, jsem nenašel), ale takhle vypadala jedna z nich:
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: po 7. červen 2010 22:45
Jo, Incoming mě docela bavil. Ale pak jsem si hrál s lepící páskou, nalepil jí na to CD z horní strany a když jsem jí sundal, tak i s tím potiskem a odrazovou vrstvou...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.