Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Pamatujete si na své vůbec první www stránky?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby

Existují ještě vaše první stránky?

Hlasování není časově omezeno.
ano:
64% 64% [ 9 ]
ne:
35% 35% [ 5 ]
Celkem hlasů : 14 / Hlasujících: 14
Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK

Pamatujete si na své vůbec první www stránky?

Zasláno: st 7. září 2005 14:55
Nedávno jsem se bavil s kamarádama na icq o www stránkách a o tvorbě webu a já si vzpomněl na své úplně první www a ony stále existují... Mr. Green (Adresu zatím dávat nebudu, aby to nevypadalo, jako "vychloubání", frajeřina či reklama Laughing )

Taky se občas ve vzpomínkách vracíte k těm svým začátkům a v duchu se usmíváte, jak jste byli trapní se stránkama bez nějakého designu, bez obsahu, bez návštěvnosti atd? Mr. Green

Ty moje měly být plné ironického humoru, který jsem tehdy hojně používal... Anxious O čem byly ty vaše? Mr. Green

Podělte se se svými začátky... Wink
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: st 7. září 2005 15:06
no já sem s tvorbou stránek začal až někdy letos v lednu takže si pomatuju jak sem jestě předtím zkoušel tvořit stránky na mujweb a vubec sem nechapal co k cemu je hlavne ze se mi obcas tam neco povedlo změnit. Ty stránky byli o ničem a to doslova byl to hlavně můj pokus na to vůbec jak se stránky dělaj. V tý době sem neměl ještě ani páru co to je nějaký to divný slovo FTP. Byl sem rád že si to udělalo samo nějakej ten index a ja ho mohl dál nějak víc rozvíjet dávat nějaký to pozadí měnit text. Potom sem se jednou dostal i tak daleko e to měla být nějaká více stránková stránka (ale jako vždy se to povedlo trochu sprovoznit ale potom sem nevedel co dál). První profesionálnější stránky byly c65.kvalitne na kterých mě admin pověřil tím abych tam dával tapety. Žejo já nevěděl jak tak sem to zkoušel jak sem moh. No potom sem ale čase pochopil už i trochu HTML. Později když už sem v tom byl víc zběhlej (ohlecto naučení trvalo asi 2 dny) tak sem tam dělal i jiný věci. Potom se moje tvoraba webu dále zdokonalovala. Potom sem se jednou rozhodl že se pokusím o web v PHP Cool ale zas sem netušil vůbec co to je ta databáze MySQL ani jak se na tom pracuje. Ale potom mi to zas někdo řek jak na to tak sem to zkusil a ejhle ono to fungovalo. Teď se v současný době snažím udělat nějaký lepší stránky v PHP. A to je konec mého příběhu o tvorbě webů. Dobrou noc Mr. Green
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: st 7. září 2005 15:19
Tak koukám, že jsme na tom podobně... Můj problém byl vždy v tom, že jsem se pro stránky nadchl, udělal asi polovinu a pak jsem nevěděl co s nima dál a tak se výroba zastavila. Pak jsem někde našel nějaký nový design, tak jsem se zase nadchl, založil nové úplně jiné a jinde, ale dopadlo to stejně... tak jsem český internet a hostingy "zasíral" svými nedodělanými stránkami většinou o ničem nebo o mně (= o ničem Mr. Green )... Pak jsem také zapomněl heslo na přístup mých posledních, tak jsem byl nucen založit nový hosting a skončil jsem s mýma aktuálníma, které se liší od těch předchozích dvěmi zásadními rozdíly a to hlavně těmito třemi Very Happy :
1. nepíšu tam o sobě Silence
2. mám tam na ně co dávat, takže neustále aktualizuji
3. nový vzhled bude na té samé adrese a ne na nové Laughing
4. relativně větší návštěvnost a oblíbenost Whistle

Angel

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: st 7. září 2005 17:20
Tak první stránky si pamatuju,akorát jsem v tý době ještě neměl přístup k netu,tak jsem je nějak ani nikam neumístnil Very Happy A první,stránky který jsem zveřejnil,byly sránky mojí bývalé přítelkyně (měly to ve škole za úkol a ona je na počítače úplně levá...co bych pro ni v tý době neudělal Rolling Eyes ).Ty stránky určitě ještě existují,ale dalo by mi pěkně zabrat vzpomenout si na adresu.

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: st 7. září 2005 20:24
Moje existuju su pekne trapne ale na svoju dobu mali dobru navstevnost cca 20-25 v najlepsom pripade az 30 ludi!Momentalne som uz celkom na design zamerany a skuste posudit moj dizajn.Kazdy jeden pixel z toho designu som urobil v mspaint

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: st 7. září 2005 21:44
tak sem se ted koukal a velkým překvapením pro mě bylo že ty stránky zrušili nebo sem zapomel pass Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: st 7. září 2005 21:57
Ano vzpomínám, už neexistují, na Internet archive se dají dohledat a adresu vám samozřejmě neřeknu Mr. Green
Veselé Vánoce!

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: čt 8. září 2005 06:12
Jasně, měl jsem pozadí sytě červený růže, odkazy velikosti asi 100 ... a bylo to plný "moderních" animovaných gifů Very Happy

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: čt 8. září 2005 09:50
Mark Pawl napsal:
Jasně, měl jsem pozadí sytě červený růže, odkazy velikosti asi 100 ... a bylo to plný "moderních" animovaných gifů Very Happy

Zajimavý, na takový obludnosti sem neměl žaludek ani před těma 5 rokama nebo kdy sem ty první dělal Mr. Green
Veselé Vánoce!

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: čt 8. září 2005 10:03
Tak pánové a teď každý dobrovolně povinně ukáže i adresu! Cool A začneme třeba u busche, jelikož dámy mají přednost... Mr. Green

Moje první jsou tady. Doporučuji neklikat! Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 1 z 4