Zasláno: po 16. červen 2008 14:28
Přijede šofér tiráku do motorestu, objedná si jídlo a pití a z chutí se do toho pustí. Když v tom přijedou tři chlapi na harleych, usaděj se u něj u stolu a to jídlo mu snědí a pití vypijou. Šofér nic, zaplatí a odejde. Ti chlapi si mezi sebou říkaj:
Ten šofér byl buď pěknej srab, nebo se neuměl prát.
Zaslechne to číšník a přitaká jim:
Fakt byl nějakej divnej a snad ani řídit neuměl. Teď zrovna venku přejel tři motorky.
JEJÍ deníček:
V sobotu večer se choval podivně. Chtěli jsme si jít někam sednout. Byl naštvaný. Možná kvůli tomu, že jsem byla s kamarádkou celý den po nákupech a přišla jsem pozdě. Skoro jsme nepromluvili, tak jsem zkusila navrhnout jít někam jinam. Neprotestoval, ale přesto pořád mlčel a byl duchem nepřítomný. Když jsem se zeptala, co se děje, řekl jen: "Nic". Ptala jsem se ho, jestli je naštvaný kvůli mně. Ale odpověděl, že to nemá se mnou nic společného a že si nemám dělat starosti. Když už jsme jeli domu, řekla jsem mu, že ho miluji, ale nevěnoval tomu pozornost. Jednoduše nechápu, proč mi neřekl: "Také Tě miluji". Když jsme došli domů, cítila jsem, že jsem ho ztratila a že už se mnou nechce nic mít. Jen nepřítomně seděl a koukal do prázdna. Pak jsem si šla lehnout. Přišel o 10 minut později a k mému překvapení zareagoval na mé něžnosti. Pak jsme se milovali. Avšak stále jsem měla pocit, že je svými myšlenkami daleko ode mne. To bylo na mně příliš, tak jsem se rozhodla, že si otevřeně promluvíme, ale on již spal. Než jsem usnula, tak jsem plakala. Nevím, jak to půjde dál. Jsem si skoro jistá, že má jinou. Pak můj život nemá skoro žádný smysl.
JEHO deníček:
Sparta sice prohrála, ale večer jsme si prima zašukali.

Zasláno: st 18. červen 2008 14:21
Praktické rady:
Nepříjemný kouř z cigaret zmizí, když v místnosti zapálíme láhve od dobré vody.
Skvrny ze zašpiněných koberců nejlépe odstraníme nožem.
Přílišného hluku z ledničky se zbavíme vytáhneme-li ji ze zásuvky.
Sníh z chodníků před domem nejlépe odstraníme, když počkáme do jara.
Rýh na poškrábaných brýlích se zbavíme použitím navlhčeného smirkového papíru.
Bolavá záda potřeme pukavcema, pro samý smrad bolest vůbec nebudeme cítit.
Při bolesti zubů kloktáme Savo, zuby brzy vypadají a nebolí.
Nepříjemný česnekový zápach z úst zaženeme následnou konzumací syrečků s rumem.
Šoku z vysokého účtu v restauraci předejdeme zpitím do němoty.
Zabouchneme-li si v bytě klíče od dveří, tak jsme v prdeli.
Máš špatnej den?
Tak si představ tuto situaci:
Jsi součástí Siamského dvojčete, Tvůj bratr je gay, dnes má rande a máte společnou prdel.
Už je ti líp?
No vidíš!!!
Jaký je rozdíl mezi mrazem a traktorem?
Když vám po zádech přejde mráz, dá se to vydržet.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu

((