Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Pár vtipů pro zasmání

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 137, 138, 139  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vtipy a jiné legrácky
hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: st 26. říjen 2005 14:47
HOne..dobry preklad,ale to uz nie je ono...v tej anglictine je to super,vystacil som si aj s mojimi zakladmi Very Happy

Very good,man Wink

dubas (+1)
Bažant
Bažant

10 050,- VK
Zasláno: čt 27. říjen 2005 13:30
Jiří Paroubek jede se svým šoférem na výlet po českém venkově. Najednou přejedou slepici. Premiér velkoryse nabídne: "Já to vyřídím. Jsem nejmocnější muž země, sedlák to jistě pochopí." Za minutu běží Paroubek zpět k autu, zpocený, na oku monokl, v zadnici broky. "Rychle pryč!," křičí. Jedou dál, a co čert nechtěl, přejedou prase. Paroubek se vystrašeně podívá na řidiče: "Tentokrát vy." Šofér pokrčí rameny a vydá se ke statku. Paroubek čeká 10 minut, 20 minut... Po hodině se řidič vrací, trochu vožralej, na rtech písničku, kapsy plné peněz a pod paží šunku. Paroubek se ho ptá: "Jak jste to dokázal? Co jste těm buranům řekl?" "Dobrý den. Já jsem řidič Jiřího Paroubka. To prase leží před domem a je mrtvé."
Mr. Green Mr. Green
ObrázekObrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: po 31. říjen 2005 08:28
Sir Sherlock Holmes a Dr. Watson si vyjeli na dva dny do přírody. Když se uložili na noc, Holmes povídá:
"Watsone, podívejte se nad sebe a povězte mi, co vidíte.
Watson: "Vidím miliony a miliony hvězd."
Holmes: "A co Vám to říká?"
Watson: "Z astronomického hlediska mi to říká, že jsou tam miliony galaxií a možná miliardy planet. Z teologického hlediska mi to říká, že Bůh je mocný a my jsme malí a bezvýznamní. Z meteorologického hlediska mi to říká, že zítra budeme mít krásný den. A co to říká vám?"
Holmes: "Mně to říká, že nám někdo ukradl stan."

----------------------------------

Proč jsi nebyl včera ve škole? ptá se učitel žáka. Musel jsem odvést krávu k býkovi. A to nemohl udělat tvůj otec? Ne! To musel opravdu udělat býk.

----------------------------------

Někdo zazvoní u dveří, majitel bytu jde otevřít a ptá se: "Kdo je tam?", zpoza dveří se ozve: "Svědci Jehovovi, chceme si jenom popovídat." "A kolik vás je?"ptá se pán. "Dva" - "No tak si povídejte spolu, ne?"
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: po 31. říjen 2005 14:56
Gratuluji!
Nám všem , kterým je mezi 20. až 50. lety... Podle dnešních pravidel a zákazů bychom my, děti narozené v 50., 60., 70., 80. letech, neměli vůbec šanci přežít... Naše postýlky byly malované barvou, která obsahovala olovo. Neměli jsme žádné pro děti bezpečné flaštičky na medicínu. Žádné pojistky na dveře a okna, a když jsme jeli na kole/koloběžce, neměli jsme helmy. Pili jsme obyčejnou vodu z hadice a ne z lahví. Jedli jsme chleba a máslo, pili limonády s cukrem a nebyli jsme obézní, protože jsme pořád lítali někde venku. Z jedné flašky nás obvykle pilo několik , ale všichni jsme to ve zdraví přežili... Několik hodin jsme se mořili a stavěli káry ze starých nepotřebných věcí, jezdili jsme z kopce, jen abychom pak přišli na to, že jsme zapomněli na brzdu. Teprve po několika přistáních v pangejtu jsme ji domontovali. Brzy ráno jsme si šli ven hrát a přišli jsme domů, teprve až se venku rozsvítily lampy . Rodiče si užili pěkné nervy, ale mobily neexistovaly, takže nebylo kam volat... Neměli jsme žádné Playstation, Nintendo eller X-box - vlastně ani televizní hry, žádných 99 televizních kanálů, žádný surround-sound, počítače, chatrooms a internet. Měli jsme kamarády, byli jsme venku a vyhledali jsme si je!! Spadli jsme ze stromu, řízli se, zlomili si ruku či nohu, vyrazili si zuby, ale nikdo kvůli těm úrazům nebyl žalován. Byly to úrazy a nikdo nenesl vinu - jen my! Prali jsme se, měli jsme modřiny, ale naučili jsme se to překousnout. Našli jsme si hry s tenisákama, klackama a jedli jsme i trávu (hlavně šťovík). I když nás druzí varovali, nikdy jsme si nevypíchli oko. Posledních 50 let bylo explozí nových nápadů. My jsme měli volnost i odpovědnost - naučili jsme se chovat a poradit si... Blahopřeji!!! Pošli tento dopis každému, kdo zažil toto velké štěstí a žil jako dítě!!!
I Ty jsi jedno z nich Surprised)
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: po 31. říjen 2005 15:09
jardas: Applause Applause Applause Applause Applause Applause

Uplne som sa v tom nasiel Wink

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: po 31. říjen 2005 15:15
Jo hani myslíš že sme dřív líp znali lidi než stroje. Dyž vona ta mašina neodporuje.
Jinak Jardas máš pravdu nedej pánbu aby někdo vypnul eletriku v celej republice moje skoro vyženěný děti by se asi uhryzaly nudou.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 31. říjen 2005 15:22
Tož teda, Jardas, to je přesný. Dovolím si to zveřejnit na svých stránkách. Pokud Ti to nebude vadit. Applause
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: po 31. říjen 2005 15:26
proc by vadilo Question Ja to bohuzel nevymyslel,jen dostal mailem a dal to sem,protoze TOHLE by si mel kazdy uvedomit Exclamation
Doba si zada sve a dost mi vadi jak dnes rostou deti-vidim to sam na 12cti letem synovi Brick Wall Brick Wall
Obrázek

hamas (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: pá 4. listopad 2005 07:57
Ženské si nechají dělat piercing a tetovaní po celém těle, lifting obličeje, vyhlazují si vrásky, dělají jim císařské řezy, odsávají jim tuk, zmenšují si velikost stehen, nechávají si podvazovat vaječníky, zmenšovat slzné váčky, nechávají si dávat silikonové implantáty snad po celém těle, depilují se pinzetou nebo horkým voskem a pak se nechtějí nechat píchat do prdele, protože je to bolí??? Ale jděte...
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Kdo hledá, najde...

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: pá 4. listopad 2005 11:18
Zanedbávaná manželka,aneb co dokáže chat

Pondělí

Já jsem Květa, děva lepá, můj manžel se zove Pepa.
K půvabům mým však je slepý - ve dne v noci v práci dřepí.
Prostě se furt v práci fláká, tak mne pokec silně láká.
Přezdívku mám přímo skvělou: "Tady Myška! Kluci, hallo!"
Ozval se mi chlapů ranec. Nejvíc mě však láká Kanec.

Úterý

Zas jsem byla na Atlasu, Kanec chválil moji krásu.
Jen co padlo slůvek lásky! Žádný kecy, žádný zkazky,
vyjevil mi city svoje, na oplátku zvěděl moje.

Středa

Kaneček má mluvu jemnou, dvě hodiny tokal se mnou.
Oznámil mi zprávu cennou: rozvede se se svou ženou!
Jakýpak s tím saky paky: rozvedu se s Pepou taky!

Čtvrtek

S Pepou bude proces krátký. Vše je v rukou advokátky.
Večer potom, v nočním času, kecám s Kancem na Atlasu.
Po třech pivech jsem jak dělo, toužím poznat jeho tělo.

Pátek

Překonávám těžkou krizi: do práce ať Pepa zmizí!
Jen opustil naši sluji, na Atlas se připojuji.
Pod zámkem mi Kanec znova šeptá hrozně krásná slova.
Ještě v noci žehlím blůzku. Zítra máme totiž schůzku!

Sobota

Máme spich na Václaváku. Kanec přijde v šedým saku,
navíc bude držet růži. Tlak mi stoupá, dech se úží.
Pak ho spatřím. Třeštím oči. Mrtvice snad po mně skočí!
Pokouší se o mne depka. Před sebou mám svýho Pepka.
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vtipy a jiné legrácky
Strana 11 z 139