Zasláno: pá 9. prosinec 2005 21:33
Je to cerveny a kazi to zuby . . . . cihla
Prijde pan do zeleniny a povida: "Prosil bych dve mrkve." Prodavacka je prinese, pan zaplati a narve si obe do usi. Druhej den zase: prijde pan, rekne: "Mate mrkve?" Zdesena prodavacka: "Jo." "Tak bych prosil dve." Prodavacka prinese dve mrkve a chlap si je narve do usi. Prodavacce to vrta hlavou a rozhodne se, ze jestli prijde pan znovu, rekne mu, ze mrkve nejsou. Pan fakt prijde i treti den a pta se: "Mate mrkve?" Prodavacka nato: "Ne!" "A co okurky, mate?" Prodavacka, ze ma a chlapik na to: "Tak mi dejte dve." Dostane dve okurky a narve si je do usi. Prodavacka je straslive zvedava, uz to nevydrzi a zepta se: "Prosim vas, pane, proc si rvete ty okurky do usi?" Pan: "No kdyz nemate mrkve..."
Jde hovno na vojnu a potka druhe hovno,ktere se ho pta:
Kam pak jdes? - Na vojnu! - A muzu jit s tebou? - Jasne!
Tak jdou dve hovna na vojnu a potkaji treti hono, ktere se jich pta:
Kam pak jdete, kluci? - Ale, na vojnu! - Muzu jit s vami? - Jasne!
Tak jdou tri hovna na vojnu a potkaji sracku, ktera se jich pta:
Kam jdete? - Na vojnu! Muzu jit s vami? - Ne, my bereme jenom tvrdy chlapy!!!
Jaký je rozdíl mezi feťákem a narkomanem ?
.
.
.
.
.
Feťák líp hoří...
U benzínové pumpy přistane létající talíř, z něj vyleze zelenej mužíček a namíří si to rovnou k prvnímu stojanu, ke kterému pronese:"Okamžitě mě doveď k vašemu náčelníkovi!" Jenže stojan mlčí, jako zařezanej. Marťan tedy znova a pomalu:"Okamžitě mě doveď k vašemu náčelníkovi!!!" Jenže stojan mlčí dál. Marťan se naštve a říká:"Okamžitě mě doveď k vašemu náčelníkovi, nebo to do tebe našiju z týhle laserový pušky!!!" A stojan mlčí dál. Marťan tedy splní , co slíbil a našije to do stojanu z laserový pušky. Jenže v ten okamžik pumpa bouchne a exploze odhodí Marťana 100 metrů daleko. Celej popálenej, odrbanej a špinavej leze zpátky do létajícího talíře a tam mu kolega říká:"Já jsem tě varoval, aby sis nezačínal nic s frajerem, kterej ho má omotanýho okolo pasu a ještě si ho strčí do ucha!"
No snad aspoň něco a taky doufam, že to tu už nebylo