Zasláno: ne 28. březen 2010 12:59
Muž a žena se srazí v autech. Oba vozy jsou úplně na maděru, ale nikomu se nic nestalo. Když se vysoukali z aut, pov
ídá žena: " Tak vy jste muž, to je zajímavé. Já jsem žena. Hmm, podívejte na naše auta ! Nic z nich nezbylo, ale my jsme zraněni nebyli. To musí být znamení od Boha. Měli jsme se setkat a stát se přáteli." Muž přitakal: " Jo, to muselo být znamení od Boha!"
Žena pokračovala: " A podívejte se na tohle, další zázrak. Moje auto je na mraky, ale láhev vína je v pořádku. Bůh si přeje, abychom to víno vypili a oslavili tím naše štěstí." Potom podala láhev muži. Ten souhlasně přikývl, otevřel láhev a polovinu vypil. Pak ji podal zpět ženě. Ta vzala láhev, zavřela ji a vrátila muži. Ten se jí zeptal: " Vy nebudete?" Načež mu odpověděla:" Ne. Já počkám na policii.'"
----
Ztratí se princ Bajaja v lese a vidí před sebou chaloupku. Zabouchá na ni, otevře mu hnusná ježibaba a řiká? "Nazdar ty debile!" ,, To bude asi nějakej omyl. Já jsem princ Bajaja, ztratil jsem se v lese a potřeboval bych u vás přespat." ,,OK, chceš spát se mnou na lavici a nebo s Mícou Fícou?" No, myslí si princ Bajaja, s tebou spát nebudu, Míca Fíca bude asi ta hnusná kočka, co máš na krku, a tak odpoví: ,, Na lavici se vyspím." Ráno se probudí celý rozlámaný a jde se opláchnout ke studánce. Tam spatří slečnu nesmírné krásy a ptá se jí: ,, A kdo jsi ty?" ,, Já jsem Míca Fíca a kdo jsi ty?" ,, Já jsem pěknej debil !!!!! "
-----------
Přiběhne pán na nádraží, má dlouhá baloňák a onanuje ...
Výpravčí na něj volá: ,,Pane, zbytečně se honíte, už to ujelo ...."
-------------
Mladý adept právnického doktorátu dostane u zkoušek otázku: Co je to podvod?
,, Podvod je, jestliže mě teď necháte propadnout. "
,, Jak to?", ptá se profesor.
,, Protože paragraf 265 trestního zákoníku zní: Kdo zneužije nevědomosti něčí, aby jej poškodil, dopustí se podvodu ....... "
-----------
Studentka medicíny slečna Filipková předvádí na maketě porod kleštěmi.
Profesor ji chvíli pozoruje a povídá" ,, Výborně! Teď ještě třískněte otce po hlavě a vyvraždila jste komplet celou rodinu!"