Zasláno: st 28. prosinec 2005 03:30
Přiběhne Pepíček k benzínové pumpě s kanystrem:
"Deset litrů benzínu, honem!"
"Co je, hoří snad?"
"Jo, naše škola. Ale nějak to uhasíná."
Paní učitelka při hodině dává otázky svým žákům: "Je to chlupaté a běhá to po dvoře. Co je to?"
Pepíček přemýšlí a přihlásí se: "To je prosím pes."
Paní učitelka: "Mohlo by to tak být, ale je to kočka. Dám Vám druhou otázku: Má to rohy a dává to mléko?"
Pepíček zase přemýšlí a přihlásí se: "To je prosím kráva."
Paní učitelka: "Mohlo by to tak být, ale je to koza."
Pepíčkovi to vrtá hlavou a říká: "Paní učitelko, teď Vám dám otázku já: Když to dáte do pusy, je to suché a tvrdé a když to z pusy vyndáte, je to mokré a měkké. Co je to?"
Paní učitelka se rozzlobí a dá Pepíčkovi pohlavek. Ten však odpoví: "Mohlo by to tak být, ale je to žvýkačka."
Jedním uchem jde dovnitř, druhým ven a přece to zůstane v hlavě. Co je to?
Krumpáč.
Žena vítá manžela: "Milane, dneska je výročí naší svatby, půjdeme na hezkou večeři do restaurace."
"Nemám oblek."
"Půjčila jsem ti od souseda."
"Nemám peníze."
"Nevadí, našetřila jsem."
Tak teda jdou. Hned jak vejdou do restaurace, vítá je vrchní: "Aaaa, nazdar Milane!"
"Ticho, jsem tu s manželkou."
"Milane, tequilu jako vždycky?"
"Krucinál, ticho, jsem tady s manželkou, chápeš?!?!?!"
Na pódiu probíhá striptýz, striptérka si už odložila všechno a volá: "Tak pánové, kdo z vás je nejlepší?" a celá restaurace odpoví: "Milan!!!!!!!!!!"
Manželka se zvedne a odchází, manžel za ní, ona naskočí do taxíka, on za ní, ona začne nadávat: "Myslela jsem si, že jsi normalní chlap, a ty jsi takové prase!"
Taxikář se ohlídne a říká: "Teda, Milane, takhle protivnou kurvu sis ještě nenarazil."
No snad to tu už nebylo