Zasláno: ne 27. leden 2008 12:25
Ucitelka v druhe tride rika detem: "Deti zitra prijde skolni inspektor a da vam nekolik slov a vy z nich slozite nejakou basnicku."
Druhy den prijde skolni inspektor a vybere si vzadu sediciho Pepicka, ucitelka rika: "Tomu nic nedavejte, to je sprostak, ten zkazi celou tridu" Inspektor na to: "To nevadi ja mu dam takove slova z kterejch nic neslozi. Tak Pepicku. Jamka, rýč, rodiče."
Pepicek se postavi, ukloni a povida: "Na zahrade mame jamku, a v ni tata prca mamku, a ja stojim u ryce, dopice to mame rodice"
Rozdíl mezi Pražákem a Ostravákem, když přijdou pozdě na rande:
Pražák: Ahoj, hele, prosim tě promiň, že jdu takhle pozdě, v práci to bylo šílený. Měl jsem jednání a pak šéf po mě chtěl ještě něco dodělat, takže se to protáhlo. No a pak ta doprava, to je šílenost. Resslovka zase stála a o magistrále ti radši nebudu říkat, zacpaný až na Nuselák. Pak jsem měl ještě dva telefony a než jsem to vyřídil, tak uběhlo dalších deset minut no a proto to zdržení...
Ostravák: Sorry, su tu.
Byl jeden mladý muž a chtel být slavným básníkem. "Chci, aby má díla cetl celý svet, aby lidé pri ctení propadali emocím, aby kriceli, plakali, rudli vzteky a dupali a nikdy nezapomeli, co cetli."
Jeho prání se splnilo. Píše v Redmondu chybové hlášky pro Microsoft.
V kanceláři po pracovní době, ona leží na psacím stole, on stojí před ní. Tak k ní přistoupil, nasadil a nevšimnuvši si, že jeho varlata volně visí do pootevřeného šuplíku, prudce přirazil. Čest jeho řvoucí památce.
♫ co krok, punk rock ♫
HTC Touch HD / Acer Aspire 1406XC / Suzuki Swift GTi / 20cm dlouhé péro
!! SAMOVOLNĚ VZNĚTLIVÝ !!
Muj svist jezdi za: