romulus (+28)
Občasný energitŠéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK

Zasláno: st 12. březen 2008 21:51
Jednou přijde maminka na návštevu k synu Johnovi,který žije v bytě s dívkou Julií. Pobude tam nějakou dobu a pořád si říká:"On s ní určitě chodí,ale stydí se mi to říct!" Svěří se s tím tedy svému synovi a ten jí na to povídá: "Ale mami, já s Julií opravdu nespím, nechodím, ani nic takového!" Maminka odjede a po týdnu říká Julie: "Od té doby, co odjela tvoje matka, nám chybí naběračka!" A tak napíše John mamince dopis: "Milá maminko, nechci tvrdit, že jsi nám ukradla stříbrnou naběračku, ale je fakt, že nám chybí od té doby, co jsi odjela!" Obratem mu přijde odpověď: "Drahý synu, nechci tvrdit, že spíš s Julií, ale je fakt, že kdyby spala ve své posteli, už ji dávno našla..."
Žena víta svojho mužíčka:
- Drahý, dnes som ti navarila super špecialitu podľa receptu z jednej novej kuchárky. Hádaj, čo dostaneš?
- Ako sa tak na to pozerám, asi hnačku...
Feministky z celého světa mají sjezd. Na pódium vystoupí anglická feministka a povídá: Přišla jsem domů, bouchla jsem do stolu a říkám: Ode dneška nevařím. První týden nic nevidím, druhý týden nic nevidím a třetí týden vidím svého muže vařit. Mohutný potlesk. Vystoupí německá feministka a povídá: Já jsem přišla domů, bouchla jsem do stolu a říkám: Ode dneška neperu. První týden nic nevidím, druhý týden nic nevidím a třetí týden vidím svého muže prát. Ještě větší potlesk, posluchačky bouří nadšením. Na pódium vystoupí česká feministka a povídá: Přišla jsem domů, bouchla jsem do stolu a říkám: Ode dneška už neperu ani nevařím. První týden nic nevidím, druhý týden nic nevidím a třetí týden začínám vidět na pravé oko.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..