Zasláno: so 23. červenec 2005 17:29
Sejdou se v hospode tri dealeri svetoznamych pivovaru:
Heinekenu, Budweiseru (USA) a Plzenskeho Prazdroje.
Prvni dealer si objednava: "Dam si jeden Heineken, protoze je
vyroben z tech nejlepsich surovin".
American rika vrchnimu: "Dam si Budweiser, protoze je
proste nejlepsi na svete!".
A Cech rika: "Ja si dam Colu".
Ostatni dva se na nej tazave podivaji a ptaji se ho:
"Vy si nedate pivo?!?"
A nas dealer jim odpovi: "Kdyz si nedate vy, tak ani ja nebudu ..."
Vykukne a pozrie, skloni hlavu a tam...mala smrtka.
Ta vravi:
- Prisla som si po Vasho papagaja.
Pan sa na nu pozrie, urobi grimasu a zabuchne dvere!!
O pol hodinu znovu niekto zvoni. Muz opat nervozne otvori. Pred dverami stoji mala smrtka a velka smrtka. A mala smrtka hovori:
- To je on!!!
- Jo, super! Třikrát jsem se udělal! Fakt bomba!
- A stará?
- No, stará nic, děcka ji k tomu vůbec nepustily!
Chlap pokuřuje cigaretu a vyfukuje obláčky dýmu. Jeho přítelkyně se naštve a povídá mu: "Nevidíš, že je na krabičce napsáno varování, že to škodí zdraví??!" A chlap na to: "Lásko, já jsem programátor, nás nezajímají warningy, jen errory!"
Chladné podzimní ráno na Volze, hustou mlhu proráží člun, na zádi sedí Marusja a vesluje proti proudu, až se jí potí copy. Na přídi leží Ivan Vasiljevic a spokojeně pokuruje machorku. V tom je míjí v opačném směru jiný člun, na něm vesluje Kuzma Trofimyc a volá:
"Kampak to jedeš, Ivane Vasiljevici, takhle brzo po ránu?" Ivan Vasiljevic vyndá z úst dýmku, rozvážne vyfoukne kouř a prohodí:
"Ale, kampak bych jel, vezu manželku do porodnice."
Na leteckém dni ve Francii předváděli nejnovější sovětské letadlo, nejvetší na světe, TU 999. První cestující, kteří tam přišli vítá letuška: "Dobrý den, vážení přátelé, vítám vás na palubě nejmodernejšího letadla TU 999. Vítám vás všechny na první palubě, na kterou se vejde 999 lidí a vzadu 999 zavazadel. Přejdeme na druhou palubu, kde se nachází jedno fotbalové hřiště a dva tenisové kurty. Na třetí palubě je bazén a sauna. Tímto vás vítá na palube pilot letadla Ivan Ivanovic Kalov a doufá, že se mu podaří s tou krávou alespon popojet.
Thrash metal:
Metalista prijede, bojuje s drakem, zachrani princeznu a osuka ji.
Heavy metal:
Metalista prijede na harleyi, zabije draka, da si par piv a osuka princeznu.
Folk metal:
Metalista prijede s prateli, kteri hraji na akordeony, violy, fletny a spoustu dalsich podivnych nastroju, drak usne (z vseho toho tancovani). Pak vsichni odjedou bez princezny.
Viking metal:
Metalista pripluje na lodi, zabije draka svoji velkou sekyrou, stahne ho z kuze a sni. Znasilni princeznu k smrti, ukradne jeji veci a pred odjezdem zapali hrad.
Death metal:
Metalista prijede, zabije draka, osuka princeznu, zabije ji a odjede.
Black metal:
Metalista dorazi o pulnoci, zabije draka a nabodne ho na kul pred hradem. Potom osuka princeznu do zadku, vypije jeji krev behem ritualu pred tim, nez ji zabije. Pak ji nabodne na kul vedle draka.
Gore metal:
Metalista prijede, zabije draka a rozhazi jeho vnitrnosti pred hradem, osuka princeznu a zabije ji. Potom ji znova osuka, rozpare bricho a sni jeji vnitrnosti. Potom to, co zbyde, osuka jeste jednou, spali mrtvolu a jeste jednou osuka.
Doom metal:
Metalista prijede, spatri jak je drak obrovsky, pomysli si, ze ho nemuze nikdy premoct, potom propadne depresim a spacha sebevrazdu. Drak ho sni a princeznu si da jako dezert. A to je konec smutneho pribehu.
Progressive metal:
Metalista prijede s kytarou a zahraje 26 minutove solo. Drakon se z nudy zabije sam. Metalista dorazi do princezniny loznice, zahraje dalsi solo s pouzitim vsech technik a melodii, ktere se naucil v poslednim roce na konzervatori. Princezna utece a vyda se hledat heavy metalistu.
Glam metal:
Metalista prijede, drak se zacne smat, kdyz uvidi jeho zjev a necha ho projit dovnitr. Pote, co vejde do hradu, ukradne princezne make up a zacne natirat hrad nadhernou ruzovou barvou.
Nu metal:
Metalista dorazi v Honde Civic a pokusi se bojovat s drakem. Jenze uhori, kdyz jeho debilni pytlovite obleceni chytne plamenem.
Přijde redaktorka časopisu Elle za paní Grossovou udělat s ní rozhovor, jak vypadá obyčejný den ženy špičkového politika. Paní Grossová se rozvypráví: "Já vlastně žiji docela skromně a obyčejně, jako ostatní ženy. Ráno vstanu, umeju piču, uvařím manželovi a dceři snídani, umeju piču, posnídáme, já umeju piču a jdeme do školky a na nákupy. Hned jak se vrátíme, umeju piču, uvařím oběd, protože Standa se někdy staví na oběd domů. Po obědě umeju piču, manžel si dá šlofíka, tak jen umeju piču a třeba ještě stihnu trochu uklidit, umýt znovu piču a večer jdeme se Standou někam ven za kulturou. Řeknu Vám, někdy se vracíme tak pozdě, že už se mně ani nechce mýt piča, jen si jdeme hned lehnout." Redaktorka Elle se dívá trochu perplex a po chvíli ticha ze zeptá: "Paní Grossová, nepřeháníte to trochu s tou hygienou?" Paní Grossová se rozesměje: "A co mám podle Vás dělat když nám tu piču pořád někdo kreslí na dveře!"
HOne strikes again
aw yeah;)