paradoxne toho kluka znam dyl nez nez on svou nastavajici/byvalou zenu
  paradoxne toho kluka znam dyl nez nez on svou nastavajici/byvalou zenu  ale nepovazaoval jsem ho nikdy za kamarada,proto mne jeho zena zacala zajimat
  ale nepovazaoval jsem ho nikdy za kamarada,proto mne jeho zena zacala zajimat  je to polehcujici okolnost?
  je to polehcujici okolnost?  

PS: když Ti někdo nasadí parohy, tak buď rád, že se žena líbí i jiným a ne jen tobě
 PS: když Ti někdo nasadí parohy, tak buď rád, že se žena líbí i jiným a ne jen tobě   

něco jako výčitky svědomí mne již v tomto případě netrápí
  něco jako výčitky svědomí mne již v tomto případě netrápí  

((
((

a z toho jsem byl dlouho v prdeli a asi rok mi trvalo než jsem v sobě zabil nutkání mu to říct. Ale polehčující okolnost byla, že jsem se té jeho úspěšně tak 2 roky bránil, než už se to vymklo kontrole. Ostatní kamarádi si to o nás mysleli už hooooodně dlouho předtím, než se něco fakt stalo. Jen on ten vůl byl úplně slepý a hluchý. Kdyby projevil aspoň náznak nelibosti a žárlivosti, nemuselo se to stát... A taky to všechno bylo zamlada a teď si o cizích ženských nechávám maximálně zdát
  a z toho jsem byl dlouho v prdeli a asi rok mi trvalo než jsem v sobě zabil nutkání mu to říct. Ale polehčující okolnost byla, že jsem se té jeho úspěšně tak 2 roky bránil, než už se to vymklo kontrole. Ostatní kamarádi si to o nás mysleli už hooooodně dlouho předtím, než se něco fakt stalo. Jen on ten vůl byl úplně slepý a hluchý. Kdyby projevil aspoň náznak nelibosti a žárlivosti, nemuselo se to stát... A taky to všechno bylo zamlada a teď si o cizích ženských nechávám maximálně zdát  

Za to, že jsem Ti osouložil starou (mladou) si můžeš sám ??!! Na učňáku nám učitelka něco vysvětlovala o věrnosti a já se vyjádřil ve smyslu, že si nedokážu představit žít (souložit) s jedinou ženou. Ona na to že už jsou s manželem přes 20 let a jde to. No a po otázce "jste si tím jistá" mě chytla za vlasy, dala facku a utekla ze třídy
  Za to, že jsem Ti osouložil starou (mladou) si můžeš sám ??!! Na učňáku nám učitelka něco vysvětlovala o věrnosti a já se vyjádřil ve smyslu, že si nedokážu představit žít (souložit) s jedinou ženou. Ona na to že už jsou s manželem přes 20 let a jde to. No a po otázce "jste si tím jistá" mě chytla za vlasy, dala facku a utekla ze třídy   

).Jinak jsem nesčetněkrát nasadil parohy současnému přítely jedné mé bývalé.Je to hroznej deb*l a možná to není hezký,ale dělalo mi to hrozně dobře,že mu je můžu nasadit.
 ).Jinak jsem nesčetněkrát nasadil parohy současnému přítely jedné mé bývalé.Je to hroznej deb*l a možná to není hezký,ale dělalo mi to hrozně dobře,že mu je můžu nasadit.  Jinak jestli mě některá podvedla nevím.Nic se ke mě nedoneslo.
 Jinak jestli mě některá podvedla nevím.Nic se ke mě nedoneslo.

tohle je dost ošidný fórum, co kdyby si to náhodou přečetla některá osoba  o který se tu bavíte
 tohle je dost ošidný fórum, co kdyby si to náhodou přečetla některá osoba  o který se tu bavíte  

... já jsem k nasazení parohů ještě naštěstí nedostal šanci, a ani mi nebyly nasazeny
 ... já jsem k nasazení parohů ještě naštěstí nedostal šanci, a ani mi nebyly nasazeny   .
 .