Zasláno: po 5. leden 2009 00:30
Jestli paní nepomůže toto:
http://www.mpsv.cz/cs/5
tak bych hledal chybu v tomto a ne v poplatcích v nemocnici. Nikde jsem tam nevyčetl, jak dlouho měla v té nemocnici být a kolik ji stojí jídlo a elektrika doma.
Neřekl jsem, že Škodovka omezuje výrobu jen tak pro zábavu. Ale má za sebou neobvykle dobrá léta, která jednou musela skončit. Bez krize třeba o dva tři měsíce později. Škodovka teď nekrachuje, jen se dostává do tempa, které odpovídá jejímu výrobnímu sortimentu. A třeba sklárny byly dávno předlužené a nebyly schopné konkurovat laciným čínským šuntům. Netvrdím, že krize neexistuje, ale u nás je to v první řadě vítaný klacek na odbory a berlička pro dávno neschopné managementy podniků.
Jinak na fórech asi trávíš času víc Ty, než já, soudě podle toho, jak o všem máš aspoň nějaký přehled.
Tak a teď to trošku otočím. Nemíním ztrácet čas nikam nevedoucí hádkou. Máš v mnoha věcech pravdu a věřím, že mně taky nebudeš odporovat ve všem. Demokracie je, nebo by aspoň měla být o kompromisech. Já jsem pravičák bez ohledu na to, kolik jsem vydělával, vydělávám, nebo doufám, že v budoucnu budu. Je to o přístupu. Rád se se svou situací snažím něco udělat a chtěl bych pro to jen co nejlepší podmínky. Nechci natahovat ruku pro nějakou pomoc a už vůbec pomáhat někomu, kdo to nepotřebuje, ale zvolil si to jako jednodušší způsob života. Nejsem rozhodně fanoušek ODS, jen mi program, ani prosazované kroky žádné jiné strany bohužel nejsou blíž.
Jestli chceš se mnou dál diskutovat o politice, tak leda tím způsobem, že se budeme snažit najít rozumný kompromis aspoň my, když to neumí vláda s opozicí. Kopírovat tu šaškárnu z parlamentu dál nehodlám.