Zasláno: st 6. září 2006 17:13

tak to ses trefil vedle a pořádně. v třinci, bohumíně a v ostravě jsou ty nandnároní společnosti.a to konkrétně třinecké železárny, žel. a drát. bohumín a mittalsteel ostrava. tam jsou i vítkovice. ve všech těchto podnicích mají elektrikáři ve stejném pracovním zařazení jako já o min. 40, ale i o 60 kč na hodinu více než já!!! tam o minimální odborné mzdě nemůže být ani řeč. tak jestliže někdo chce aby co nejvíce lidí soukromničilo a ještě zrušit minimální mzdu, tak je jasné kam to směřuje.
myslím si, že ekenomika nebude fungovat, když se bude mít dobře 300 000 podnikatelů utrácejících své peníze, ale když bude tyto peníze utrácet 5 000 000 zaměstnaných!
hrábni si do duše. kdyby si podnikal a neměl jsi pevně stanovenou výši peněz, kterou by si musel platit, kolik by si dával lidem na výplatu?
PS zkoušel jsem se do jedné z těch firem dostat. nemám protekci.
a kdyby to vyšlo bez protekce, tak jedině přes agenturu a ta by si po dobu tří let brala 30% mé mzdy. to není výmysl. před rokem odešel do jedné z těch firem jeden můj kolega a zrovna přes agenturu, takže vím o čem mluvím. to už není kapitalismus, ale feudalismus
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...