Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Paroubek vetuje Topolánkovy ministry

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 19, 20, 21  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 3072
Bydliště: Kousek od krrttka
15 825,- VK
Zasláno: čt 7. září 2006 13:44
drutek napsal:
d'oh! chlapi vidím, že vás tady odpovídá dost, kteří vůbec nemáte ponětí co jsou daně, sociální pojistné, důchodové pojistné, zdravotní pojištění, protože se o to starají vaši rodiče. až budete vydělávat, tak pochopíte, proč obyčejný zaměstnanec volí levici. nyní pracuji za minimální odbornou mzdu. ta ja asi o 15 kč/hod vyšší, než jakou mají lidé bez jakékoliv odbornosti. ODS navrhuje minimální mzdu prostě zrušit a zárověň pořádně přiškrtit sociální dávky(ty my doma neberem). teď si zkuste uvědomit, vy co máte pracující rodiče, co všechno byste si mohli dovolit. dovolená? auto? počítače s internetem? mobily? NIC Z TOHO, protože jediná starost by byla jak zaplatit nájem a koupit něco k jídlu!!! je logické, že každý zaměstnavatel by šel hodinovými mzdami okamžitě dolů obvzvlášť v krajích kde je nezaměstnanost nad 8% a to je více než ve dvou třetinách krajů!!! Exclamation Exclamation Exclamation
až to zažijete na vlastní kůži, tak pochopíte, proč lidi stále volí levici. a to jak ČSSD tak i KSČM

Prosimtě co tohle zas je? Proč myslíš že je tak velká nezaměstnanost? Podívej se na období vlády ČSSD, která potlačila nezaměstnanost tím že ji zvýšila. A kochá se tím, že vybudovala nový úřady atd, a zaměstnala "tisíce" nových státních úředníků. Lidi stále volí levici, protože se za komoušů měli až moc dobře, no co jim chybělo? Měli práci, měli kde bydlet, nežili si až tak špatně- ale trpí stále tou vidinou že jim budou lítat pečení holubi rovnou do huby. Moje máma podnikala, a kvůli ČSSD tu živnost musela pověsit na hřebík- teď dělá v bance za 11 tisíc(a ne za průměrnou mzdu jak si všichni myslej- hele, ona dělá v bance, ta musí mít prachů...). Můj táta dělá v továrně, už skoro 20 let brusiče- každej brusič v táhle republice má aspoň pitomejch 16 tisíc- on má 11. A přesto volí pravici! Protože vědí moc dobře, že socializmus je totální hovadina! Kromě toho, myslíš že si můžem dovolit dovolenou? Hov*o. Nic, jsme rádi že si dojdem 2x za měsíc do marketu nakoupit. Net máme nejvýhodnějc co to jde. Mobil jsem si kupoval sám za svý, stejně tak brácha, a rodiče maj oba mobil starej už aspoň 6 roků. Myslím že do toho vůbec nevidíš. A zapomínáš na heslo: jak si kdo ustele tak si taky lehne. Tak si pamatuj že si za svoje životní podmínky můžeš jen ty sám a nikdo jinej, nesváděj to na pravici, protože když se chce, jde všechno. A takhle já například rozhodně dopadnout nechci- půjdu si pěkně na práva, abych se nemusel bát koupit si jednou v životě bochník chleba. A vždycky budu volit pravici.
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 594

10 075,- VK
Zasláno: čt 7. září 2006 14:49
Moje řeč. Socialismus je svinstvo a ráj pouze pro držhuby a nemakačenka, kteří si myslí, že jsou na světě proto, aby jim všichni všechno dali a aby bylo všechno všech. Pro líný lidi patří jedno pravidlo - bez práce nesjou koláče a platí už od dob našich prababiček a platí pořád stejně. Nemakáš-nejíš. Totéž zavést na sociálních dávkách, tak republika do pár měsíců vyřídí cigánskou problematiku a výdaje na sociální dávky, který berou ze státní pokladny jednu z největších částek.
Komunsimus a socialismus jsou švindl na lidi. Pravicově smýšlející lidi mohou tuhle republiku dostat dál. Levice pouze zpátky, což zřejmě mnoho lidí chce.

quab (+1)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 250

27 880,- VK
Zasláno: čt 7. září 2006 17:54
Konečně! Z nadávání na Paroubka a na socany se tady rozjíždí solidní debata. A pak že to nejde Applause

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 3072
Bydliště: Kousek od krrttka
15 825,- VK
Zasláno: čt 7. září 2006 20:14
Jde, jde Smile
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 594

10 075,- VK

Rastaroubek

Zasláno: pá 8. září 2006 14:43
Obrázek

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 3072
Bydliště: Kousek od krrttka
15 825,- VK
Zasláno: pá 8. září 2006 14:44
Paroubek vypadá trochu jako Christian Clavier (jestli se to tak nepíše tak sorry Angel ) v Návštěvnících Laughing Laughing
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň


Narozen: 23.4.1973 (50 let)
Příspěvky: 6797
Bydliště: Český Těšín, největší město v republice
51 277,- VK
Zasláno: pá 8. září 2006 14:59
Question to : lukenet ::proč pleteš dohromady bankovnictví a zaměstnání v soukromém sektoru? jen tak pro zajímavost: plat tvé matky se pohybuje jen těsně nad hranici její min. mzdy. stačí se podívat do tabulek.
ve strojírenství, sám jsem byl v jedné takové firmě zaměstnán, jsou platy vždy vyšší, než v jiných oborech - např. stavebnictví nebo doprava.
Zasláno: pá 8. září 2006 15:18
to : lukenet and weitless :: já jsem osobně taky pro velice výrazné snížení soc. dávek. a podpory taky. podporu v nezaměstnanosti by měl dostat jen ten, kdo ukáže, že se práce nebojí. ať si práci najde třeba i mimo profesi a hůř placenou a při tom stále hledá "svůj" obor.
já jsem byl na pracáku už šestkrát a NIKDY mi pracák nic nenašel. vždy to bylo jen na mě. a nikdy netrvalo víc než tři měsíce, než jsem něco sehnal a to i mimo obor. takže jestli jste se s těma "sockama" trefovali do mě , tak jste úplně vedle.
a jestli vám někdo řekne, že práce není, tak mu i za mě rozkopejte pr*el, protože kdo chce, tak si práci najde.
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: pá 8. září 2006 19:56
2 Weitless: Když už mi nadáváš, tak si aspoň pořádně přečti můj příspěvek. Netvrdil jsem, že mi za ČSSD klesl plat, ale že mi stoupl a udržel se na docela slušné úrovni. Vůbec si nemyslím, že je Paroubek spasitel a jeho politiky se nezastávám. To samé bych si ale ntroufl tvrdit ani o Topolánkovi. Ten taky není dvakrát svatej. Sundejte si už konečně růžový brejle. Zastupitelská demokracie je svinstvo, na kterém profitují jen a pouze politické strany! Nevím co se Ti nelíbí na tom, že je pro mě důležitej nákup Tatrovek pro armádu? Pro Tebe, jako živnostníka, je zase důležitý snížení daní a zjednodušení daňovýho systému. A směju se Ti kvůli tomu? Až se zas něco posere, nebo příjdou povodně, to vám budem dobrý, co? Až mě zase pošlou do okolí Neratovic, abych tam vyklízel zamořený sklepy, nebo podobný věci, to zas bude armáda dobrá. Jenže ono se taky může stát, že tam za dva roky nebudem mít čím přijet. (Snad v Pandurech Mr. Green ) Já si nestěžuju, že jsem voják. Nevím, možná že kdybys mě znal osobně, tak bys změnil názor na mou osobu.
Edit: A abys neřekl - na současné vládě je mi sympatický to rapidní snížení náměstků. Jen by to chtělo zvýšit tempo vyhazování zbytečných lidí z ministerstev.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: pá 8. září 2006 21:29
Když už se tady kašle na původní "Paroubkovo" téma, tak zareaguju na to Bugiho. Jestli se Tatrovky oproti jiným armádě vyplatí a potřebuje je, tak ať je teda koupí, ale doufám, že jen na základě průhledného výběrového řízení a ne tak, jako Gripeny nebo rakouský OT.

Je neuvěřitelný, že za některé armádní zakázky někdo nesedí v base. Brick Wall
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
Strana 9 z 21




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna