Zasláno: pá 22. září 2006 23:10
Myslim že to bylo stejně ubohý jako tvůj předchozí příspěvek. Nevím kde jsem ti nadával, nevím kde jsem tě obviňoval, v naprostý většině příspěvků jsem mluvil o lidech, kteří volí ČSSD a věří Paroubkovi a ne o tobě - prostě přispívám podle myšlenky tohohle topicu. Jaký nechválim je do nebes? Já je jako vychvaluju nebo co? Jde mi jen o to, že vždycky se s nějakým vtípkem trefíš radši do ODS a nikdy do ČSSD - ty prostě neměříš všem stejným metrem.
Ale stop flame.
Vracím se k našemu problému:
citace: Ano, jako např. Kubiceho zpráva etc. Mám spíš opačný dojem. Z obou stran jsme viděli spoustu obvinění, ale zatím žádné důkazy. Na ODS a Topolánka jsou už podána trestní oznámení. Víš snad o nějakém trestním oznámení na ČSSD či Paroubka? Nebo alespoň o nějakém šetření? Co třeba předložení důkazů? Zatím jsem viděl jen spoustu obvinění. Doufám, že si chlapci od Modrého ptáka stojí za svými slovy a podpoří je i patřičnými skutky. V tomto případě trestními oznámeními, kontrolami, audity a následným zveřejněním výsledků. Jak už jsem jednou psal: chci vědět, jak to skutečně bylo a je.
Obvinění - jasně, viděli jsme jich všichni spoustu: ale kdo z nás se podíval jak to skutečně je, jestli je to pravda nebo ne? Pokud vím, i ty, si jako občan můžeš zjistit jestli jsou ta obvinění pravdivá nebo ne. Stačí se v tom trochu pohrabat. Kromě toho na ODS a Topolánka byla podána trestní oznámení jen proto, že Paroubek je bezpáteřní hovado, který jde přes mrtvoly.