drutek (+16)
věčně sprostý vyděračVIP Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK

Zasláno: pá 8. září 2006 14:59

to : lukenet ::proč pleteš dohromady bankovnictví a zaměstnání v soukromém sektoru? jen tak pro zajímavost: plat tvé matky se pohybuje jen těsně nad hranici její min. mzdy. stačí se podívat do tabulek.
ve strojírenství, sám jsem byl v jedné takové firmě zaměstnán, jsou platy vždy vyšší, než v jiných oborech - např. stavebnictví nebo doprava.

Zasláno: pá 8. září 2006 15:18
to : lukenet and weitless :: já jsem osobně taky pro velice výrazné snížení soc. dávek. a podpory taky. podporu v nezaměstnanosti by měl dostat jen ten, kdo ukáže, že se práce nebojí. ať si práci najde třeba i mimo profesi a hůř placenou a při tom stále hledá "svůj" obor.
já jsem byl na pracáku už šestkrát a NIKDY mi pracák nic nenašel. vždy to bylo jen na mě. a nikdy netrvalo víc než tři měsíce, než jsem něco sehnal a to i mimo obor. takže jestli jste se s těma "sockama" trefovali do mě , tak jste úplně vedle.
a jestli vám někdo řekne, že práce není, tak mu i za mě rozkopejte pr*el, protože kdo chce, tak si práci najde.
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...