Kretén jeden vypatlanej!!

ale vadí mi, že se nedokážou dohodnout, každej si chce nahrabat místo aby mysleli na stát...

!

taky bych něco napsal, ale tady se vulgárně nesmíme vyjadřovat a aby ten můj příspěvek byl o 99% zeditován, tak to nestojí za námahu

Pryč s modrou diktaturou! 

(kdybych tohle nedělal, už byste mě vyrazili

)

chlapi vidím, že vás tady odpovídá dost, kteří vůbec nemáte ponětí co jsou daně, sociální pojistné, důchodové pojistné, zdravotní pojištění, protože se o to starají vaši rodiče. až budete vydělávat, tak pochopíte, proč obyčejný zaměstnanec volí levici. nyní pracuji za minimální odbornou mzdu. ta ja asi o 15 kč/hod vyšší, než jakou mají lidé bez jakékoliv odbornosti. ODS navrhuje minimální mzdu prostě zrušit a zárověň pořádně přiškrtit sociální dávky(ty my doma neberem). teď si zkuste uvědomit, vy co máte pracující rodiče, co všechno byste si mohli dovolit. dovolená? auto? počítače s internetem? mobily? NIC Z TOHO, protože jediná starost by byla jak zaplatit nájem a koupit něco k jídlu!!! je logické, že každý zaměstnavatel by šel hodinovými mzdami okamžitě dolů obvzvlášť v krajích kde je nezaměstnanost nad 8% a to je více než ve dvou třetinách krajů!!! 
tak to ses trefil vedle a pořádně. v třinci, bohumíně a v ostravě jsou ty nandnároní společnosti.a to konkrétně třinecké železárny, žel. a drát. bohumín a mittalsteel ostrava. tam jsou i vítkovice. ve všech těchto podnicích mají elektrikáři ve stejném pracovním zařazení jako já o min. 40, ale i o 60 kč na hodinu více než já!!! tam o minimální odborné mzdě nemůže být ani řeč. tak jestliže někdo chce aby co nejvíce lidí soukromničilo a ještě zrušit minimální mzdu, tak je jasné kam to směřuje.

to : weitles :: zase jeden co si přečte jen to co chce. kdyby ses pořádně podíval, tak zjistíš, že po svých vetšinou desetihodinových šichtách, si ještě chodím přivydělávat. na hospodu mám čas tak jednou týdně.

chlapi vidím, že vás tady odpovídá dost, kteří vůbec nemáte ponětí co jsou daně, sociální pojistné, důchodové pojistné, zdravotní pojištění, protože se o to starají vaši rodiče. až budete vydělávat, tak pochopíte, proč obyčejný zaměstnanec volí levici. nyní pracuji za minimální odbornou mzdu. ta ja asi o 15 kč/hod vyšší, než jakou mají lidé bez jakékoliv odbornosti. ODS navrhuje minimální mzdu prostě zrušit a zárověň pořádně přiškrtit sociální dávky(ty my doma neberem). teď si zkuste uvědomit, vy co máte pracující rodiče, co všechno byste si mohli dovolit. dovolená? auto? počítače s internetem? mobily? NIC Z TOHO, protože jediná starost by byla jak zaplatit nájem a koupit něco k jídlu!!! je logické, že každý zaměstnavatel by šel hodinovými mzdami okamžitě dolů obvzvlášť v krajích kde je nezaměstnanost nad 8% a to je více než ve dvou třetinách krajů!!!

) v Návštěvnících

heh

Ale Markéta je daleko
Navíc bych takhle protestoval i bez výzvy a důvodu.

Tohle musim někomu ukázat

[/i]

jsem sice zastáncem politiky čssd, ale jak ten kohoutí zápas topol-paroub graduje, tak víc a víc si myslím, že už by se oba měli jít léčit(nejlépe zavřít do společné cely) a pak je poslat na hodně dlouhé školení o slušném chování v politice. 

no comment

a je to tady