Patokorela
Zasláno: pá 5. únor 2010 18:21
K dnešní oslavě mého stého příspěvku, jsem se rozhodla, že si zde založim taky vlastní téma o mé osobě, ale předtím, bych na sebe měla něco prásknout
Když se podívám do občanky, kterou jsem dostala již před nějakým tím pátkem, zjistím, že jsem se narodila léta Páně 15. června roku 1989 v Hradci Králové (což je věnné město českých královen .... ups menší nemoc z povolání .... omluvte poruchu není na vašem příjmači, doufejme, že chyba bude jednoho krásnéhé dne opravena

) ve 12:00, což je pravé poledne, a proto slavím poloviční narozeniny na silvestra a na nový rok, aneb důvod k oslavě se vždy najde

. Tudíž podle horoskopu jsem blíženec, což na mě sedí - jeden den je ze mě světice a druhej den je dáběl proti mě navoněnej frajer

.
Celých 19 let jsem žila ve městě, které tu největší fandové kolínek (LuŠtěLy) velmi znají v LnS (= Ledeč nad Sázavou). Teď mě spíše objevíte ve městě alkoholu (ano ten kdo myslel Plzeň myslel správně tedy right;) )
Škola
Předtím, než jsem nastoupila jako pilná studentka (to jsem nevěděla co mě tam čeká )

dne 1. září 1995 do základní školy, jsem navštěvovala mateřskou školku, kam bych se ihned vrátila a byla nejhodnější žákyní z celý školky.
Po 5 letech na 1. stupni ZŠ jsem přesídlila na gymnázium, kde jsem se udržela, světe div se, celých 8 let, pak už mě vykopali a já jsem se musela poohlédnout po jiném poli působnosti a nakonec jsem se zapíchla v Plzni na ZČU (né na právech, ale na dějinách, které když se bude dařit jako doteď, snad příští rok dokončim) a co se bude díti, to už nechám na vůli své či cizí
Teď něco o mojí osůbce
Tak ráda čtu - všechno co má písmenka (pro jistotu udám, že čtu to černý na bílim a né opačně

), dále poslouchám muziku (poslechnu si cokoliv, vyhraněný styl nemám, teda kromě Evičky a Vašíka a ty mě fakt nikdo nedostane), sleduju filmy (z filmů mám nejradši horory a komedie --> no i když kolikrát je horor větší komedie než komedie samotná) a seriály (z těch to u mě vyhravá nejvíc Simpsni, Futurama, BBT, Fringe, Monty Python a další ) a v televizi, asi nejvíc mě dostávaj reality show (ale né všechny, jsem totiž člověk vybíravý).Taky mě tak trošku bere tajemno, záhady a životní styl (což vůbec nechápu, jak to jde k sobě)
Mezi moje nejhorší vlastnosti patří moje úchylky, na který si budete muset přijít sami

(ale což každej jsme nějakej a máme něco, a kdo tvrdí,že ne tak je má a 2X takový

) No a když se kouknu na sebe ,tak bych dávno měla patřit mezi pacienty doktora Chocholouška ,ale ještě nikdo mě tam nedovedl. Kolikrát se taky divim, jak jsem se mohla dožít tolika kolik mi je (sakra kolik mi vůbec je ??

), prostě sebevrah hadr (vždy přežiju ve zdravý a bez ztráty na životech

)
Taky mě jen tak něco nedostane na kolena a jsem blázen divoká a vymejšlim samý kravinky (teda pokud se cítim někde dobře a když se rozkoukám) a jak o mě napsali spolužáci: " Neni vidět,ale slyšet je všude"
Ale jinak vše je naprosto v pohodě (aneb všechno je OKÉJ). Jsme strašnej optimista a všechno dělám na poslední chvíli a pak se divim, že nic nestíhám a lítám, jak hadr na holi

.
Charakteristika mé osoby ve 2 slovech ----> JSEM BLÁZEN