Věk: 34 let
826 606,- VK
Pátrací soutěž: Vyhodnocení
Zasláno: so 27. prosinec 2008 20:30
V minulých dvou týdnech problěhlo hlasování k pátrací soutěži. Kdo získal nejvíce hlasů?
Hlasujících nebylo mnoho, dohromady pohých 26 (16 v prvním a 10 v druhém kole).
Nakonec se na prvním místě s celkovým počtem 8 hlasů umístil palucko, se svou nominací příspěvku "definice pannenské blány" od LivArta.
Druhé místo obsadil drutek s nominací příspěvku "čaj s rumem" od Pecana
O třetí místo se podělili palucko s krrttkem. Palucko s nominací "hledání panny" od Vardy a krrttek s "otesánek potapěčem" od otesánka.
LivArt jakožto autor vítězného příspěvku získává "překvapení" ve formě 5 000 VK a na příštím sraze VSN dvoulitrovou láhev Kofoly*.
palucko obrží 15 000 VK za první a 4 000 VK za třetí místo, celkem tedy 19 000 VK drutek získává za své umístění 8 000 VK krrttek dostává 4 000 VK*
Zde je graf celkových výsledků.
Všem vítězům gratuluji! * za zapůjčení 4 000 VK a příslibu Kofoly děkuji Mouchovi
Takze je to jednoduche,sice je to asi zakazany ale tady to bude doufam povoleny, takze kazdy odcituje prispevek nad sebou ale tak aby ten text co napise mel nejaky smysl
takze souhlasite?
Ku*va,uz ma to sere.Cely tyzden mam na ho*no.
A este budem musiet stravit 2 tyzdne s rodicmi za chrbtom.KU*VADRAT!
Nic nemozem sam robit,volaju mi 3-krat denne a pytaju sa ma na vsetko 10 krat.JA TO NEVYDRZIM!!!
Na dovolenke sa ani ozrat nebudem moct!!
JA nie som IDIOT!,viem co robim,tak ma konecne nechajte na pokoji!!!
Chcem byt s kamosmi!3-tyzdne sa s nimi neuvidim!Oni budu stanovat a ja budem ako k*kot chodit po nejakych obchodoch.
Ale uz viem co budem robit...vypinat mobil...a vyj*bem sa na vsetko...totalna IGNORACIA to vyriesi...a ak nie,tak uz neviem..
Navyse,ti neschopni buz*ranti z Orangutana,nevedia poslat jeden podr*any list tomu sku*venemu predajcovi.FUCK OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!
EDIT:..vyje*any internet,zase zacina padat,mozno pomoze reinstal Windowsu.. I am very happy......
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: so 3. leden 2009 16:10
dík za hlasy. takže jsem se docela trefil do vkusu kecalů na vsn
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 12. leden 2009 19:33
pecam:: jstli mi tu vodku někde prodají za vsn kachle, tak ti koupím i dva litry
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4DalšíPoslední [vše]
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.