Zasláno: po 16. červenec 2007 20:30
Der Bozz is back
Takže ja mam pizzu minimalne raz za tyždeň,lebo s niekoľkými kamošmi sme si nechavali voziť tento rok do škol,ked bola volna hodina,takže myslim,že som ich skusil už dosť.
Najčastejšie mam stredne štipľave (Etna,Lucifero),vyznavačom tabasca nie som,lebo som ešte taku neochutnal (v tej pizzerii,ho nedavaju
).
K spominanym:
klasika:typ ako napr Marguerita kupujem len ked som malo hladnych,väčšinou o ničom
Hawai-to sme raz objednali spolužiačkam na MDŽ
Quattro fromagi-jedna z tych lepšich,na moj vkus priliš vela oleja,teda velmi mastna
Dary mora (neviem presny nazov)-mal som take niečo 2 krat,dnes bola vyborna,bola z nej citiť tu slanu vodu,more,kraby,... hodnotim 9/10
K spominanym prisadam:
kukurica-kedže mam rad aj varenu kukuricu,tak logicky ju mam rad aj na pizzi,hodi sa však väčšinou len ku klasike
olivy-keby som ich mal ešte raz v živote,tak by bola ta pizza hned v tekutom stave a na zemi,mal som raz,stačilo mi,su priliš horke pre mna
Najsladšie,čo som mal bola jahodova s tvarohom (to som mal 8
)
Najpikantnejšia-Etna alebo Lucifero,ale je to nuda,začinam citiť feferony až pri poslednom kusku