Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Plat Šp*dly a těch prasat u korit vubec

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
reichsfuhrer (0)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 235
Bydliště: tam kde zrovna neprší
10 000,- VK

Plat Šp*dly a těch prasat u korit vubec

Zasláno: ne 6. listopad 2005 08:44
Vím že se politici maj jak prasata v žitě ale to co mě dorazilo byl žebříček nejlíp placených státních úředníků v ňákých novinách,ve kterém s předstihem vedl náš "drahý" expremiér a nynější evropský komisař pro věci, či jak se to koryto nazývá, s měsíčním platem 570 000,-Kč!
A přitom co tam dělá? H*vno! žere si tam zdarma,má auto se šoférem zdarma, byt v závratné hodnotě zdarma a Bůh ví co eště! šeci si tam brání korita s tím že přijede-li nějaká významná osoba tak ji musí náležitě pohostit ať nevypadaj jak socky-ale to se nezmiňujou o tom že i tohle jim hradí EU. Jediný za co můžou utratit nějaký platy je že si čas od času koupí ty chudinky něco novýho na sebe. Bude tam 5 let takže se k nám vrátí s "malinkým kapesným do důchodu" v hodnotě cca 34 milionů!!!
EU mi připadá jak "domov důchodců" pro prasata co u korit na domácí scéně už nemají šanci a musí se někam odšoupnout aby nedělali doma bordel.A k tomu si EU vymíšlí nesmyslný regulace a zákony a chce se dostat nad národní státy a vytvořit jakýsi Spojené Státy Evropské.

Omlouvám se jestli se tohle téma probírá jinde,ale nikde sem si ho nevšim

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 803
Bydliště: Bílichov, Kladno
10 050,- VK
Zasláno: ne 6. listopad 2005 10:13
Na to se dá říct jedno : no a co ? Včera se u nás stavil mámin známy, který povidal, jak si jeho syn "pozastavil" střední a založil cateringovej podnik. Dneska, v jeho 21 letech zasobujou Narodni Divadlo. Pak se mati rozcilovala, ze je to nefer, ze kluk nema ani maturitu, a uz si vydeleva jak prase v zite.

Tak se ptam : Co je na tom sakra spatne ? Nekdo si proste veci umi zaridit. Kdyz se mohl mašinfíra stát naším premiérem, nadávali jsme, ale můžem si za to sami. Nadáváme za každou hovadinu a na všechno, přitom je v tom jediné : závist. Prostě, každý z nás si uvědomuje, že ti, kteří nám tak lezou na nervy nám na nervy lezou PROTOŽE JSOU NEJLEPŠÍ, protože si uměli věci zařídit tak, aby nemuseli nic dělat, a měli za přitom to prachy, hodně prachů.

Toť mé stanovisko reichsfuhrere Rolling Eyes

Neargumentujte tim, že jsme všichni daňoví poplatníci, protože všechno je na úkor všeho a nesouviselo by to s tématem...
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: ne 6. listopad 2005 15:14
No, Szkepku, je na tom něco sakra špatně. Když má nekdo cateringovou firmu a vydělává, tak zamakal, něco dokázal, tak si to zaslouží. Ale pokud jde o politiku, tam to má podle mně opačný efekt, tam jdou lidi, co se nechtějí předřít v nějaké cateringové firmě a taky si přijít na svoje. Nejsou tam protože něco dokázali, ale protože se ničeho neštítí a jejich platy jsou demotivující. Do politiky má člověk jít, protože chce něco dělat pro svou zemi, ne proto, že se tam "slušně bere".
Je to nechutný. Závidím angličanům sněmovnu lordů (nebo jak se to jmenuje).
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
Strana 1 z 1




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna