Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Počasí

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 222, 223, 224  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 6. červenec 2010 14:30
tady prší tak od osmi dopoledne. není to nijak velký déšť, ale alespoň to sstihne vpít do země
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 29 let

121 021,- VK
Zasláno: út 6. červenec 2010 14:35
u nas prsi ale uz menej... tie fotky co som poslal na nich bolo vidno ako u nas prsalo... ale ide otvoriť iba jedna Brick Wall

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: út 6. červenec 2010 15:12
teď jsem byl venku a už skoro neprší.
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 11. červenec 2010 14:53
pažák Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: ne 11. červenec 2010 18:01
hyc jak cyp. dneska má být první tropická noc. jak to v té robotě vydržím.... Brick Wall

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: po 12. červenec 2010 12:52
Hyc jak u drutka Mr. Green nedá se dělat, nedá se dýchat, nedá se cvičit, nedá se vařit, nedá se spát ani š*kat Brick Wall
Hey, hey apple!

Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 14. červenec 2010 15:27
tak jestli vydrží hica do příštího týdne, tak to pooslední, co psala makak vyzkouším. jestli má pravdu.... a nebo jen tak plácá Magor Magor Magor a půjdeme někam ven do přírody.... Dance Dance Dance

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 15. červenec 2010 01:08
Tak nic. Čekal jsem bouřku, protože se tak krásně hnala přes Německo a v tuhle chvíli sem měla dorazit, ale ona se zas tak nějak rozpadá na hraniční čáře nebo se jí vyhejbá. To snad dělá někdo schválně. Tady vidím jen blejskání... :-/
Tak snad si to rozmyslí a trošku zase sprchne aspoň až budu spát...
Mimochodem jak jsem furt neměl rád ten radar od ČHMÚ, tak tenhle je už pěknej, jen je docela škoda, že jde vybrat maximálně 12 obrázků za sebou:
http://wwwk.chmi.cz/redirect/http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/rad/data_jsradview.html

Ale stejně mi pro takovej lepší přehled přijde lepší ten na www.wetteronline.de/radar.htm (i když vám z východní poloviny ČR nebo slovenska bude asi naprd) Smile

edit ráno: tak to nakonec fakt přišlo a probudilo mě to... Ale to bylo něco... bouřka a blesky a postupně začalo víc a víc pršet, až to najednou bylo jako by už lili kýble.... a najednou pic a pršet úplně přestalo během vteřiny. Celý to mohlo trvat tak 10-15 minut nejvíc...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 15. červenec 2010 15:17
tady se dopoledne tak krásně zatáhlo a asi za hodinu roztáhlo, takže z toho deště nebude nic Shame on You Evil or Very Mad

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 15. červenec 2010 19:55
taky tu bylo zataženo, ale nic z toho nebylo... a už ani nebude.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 178 z 224