Zasláno: ne 20. červen 2010 21:41
Musím připomenout
jenda^^ napsal: Mně přišlo zajímavý, když sem lidi třeba dávali fotku, jak u nich je, když napadla hromada sněhu nebo když krásně svítilo sluníško, že se aspoň vědělo, jak je jinde... Ale takhle mi to přijde už o ničem. Na druhou stranu třeba bychom za to mohli dostávat nějaký peníze od ČHMÚ, že to takhle hezky monitorujeme.
Zkrátka tady to není o spamu a psaní 5x za den, jak u vás je (jak se tu někteří asi mylně domnívají a řídí se tím), i když je to naprosto nudný a stejně to nikoho de facto nezajímá.
Je to tady o tom, když je počasí, který byste nečekali. Padají kroupy, bouřka jak blázen, paří sluníčko, že se nedá dejchat... K tomu navíc třeba doplněný fotkama, ať můžeme i pokochat.
A nebo klidně i o tom, jaký jste dneska měli den a počasí vás vyšplouchlo, protože ráno bylo hezky, tak jste vyrazili v tričku, ale odpoledne začaly padat kroupy, trakaře a kočky a vy jste museli jít domů takhle na lehko.
Přijde mi, že se na VSN vůbec zapomnělo, že to tady není o počtu příspěvků - proto se přece taky hodnosti nezvedají automaticky, ale ručně, a navíc se můžou i snižovat. Tím, že budete mít hromadu příspěvků o ničem, nebudete za borce, ale za blbce (já vím, já mám co říkat

).
Asi budu muset popřemýšlet o nějakých fajnových antihodnostích, protože tady jsou tací, u kterých by se něco takovýho pod jménem vyjímalo, ale na „udělení třídní nebo ředitelské dutky“ to není.