Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 19. červenec 2010 16:55
V sobotu dopoledne jsem psal do Beatu, co se stalo, že jim to tady nehrálo. Za pár hodin přišla odpověď, že za to může bouřka s vichřicí...
Dnes mi poslali ještě jednu fotku... Moc pěkný...
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 19. červenec 2010 19:54
tak v těšíně to bylo ideáááááááální. pršelo skoro 12 hodin a nic vražedného. takový úúúúúúplně normální deštík.....
to aby jste mi záviděli
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
V sobotu dopoledne jsem psal do Beatu, co se stalo, že jim to tady nehrálo. Za pár hodin přišla odpověď, že za to může bouřka s vichřicí...
Dnes mi poslali ještě jednu fotku... Moc pěkný...
Tak to jsi byl ty? Psal jsi to Danu Kohoutovi. Jo to jsem slyšel když četl ten mejl.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 20. červenec 2010 17:12
To jsem asi byl já, ale měl jsem za to, že asi nebudu jedinej, ne? (odpověděl mi Standa Rubáš a tu fotku pak Petr Kolínko)
Ale abych tak řekl, tak Nejdku se to nějak vyhnulo. Sice tu byl strašnej slejvák a blesky lítaly, ale stromy žádný popadaný nebyly ani nic takovýho. Nebo o ničem nevím. Ani elektrika nám tu nevypadla.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.