Zasláno: st 7. leden 2009 08:32

jestli se vám do toho můžu vložit
Já jsem nic z toho nezažila, (nebo zažila ale byla jsem moc malá než abych si to pamatovala, pamatuji si pouze několik prvomájových průvodů s mávátky, kdy šel průvod přes celou Desnou a já byla v kočárku a uprostřed toho průvodu jsem naplnila plínku a řvala jsem na celé kolo takže jsme museli jít domů

)
Na to že je zde Quab pokud se nemýlím déle než já (myslím na VSN), tak se mi zdá že ho vůbec neznáme, jakože nám toho o sobě pokud vím moc neprozradil. Ale mě se na tobě quabe líbí to že máš názor, ač to může být názor se kterým většina nemusí souhlasit, ale máš ho. Nejhorší jsou chytráci bez názoru, kteří jen do všeho blbě kecají, ale když se jich zeptáš: Co si o tom myslíš ty? tak ti řeknou buď: Mě to je jedno, nebo ještě lépe: No já jsem četl tohle a tohle, takže to je asi pravda.
A je dobře že lidi tady mají rozdílné názory, bez toho se nedá vést smysluplná diskuze. Topic kde by se psalo jen: Ano. Moje řeč. Máš pravdu. to by nemělo smysl
Já si ráda poslechnu názory a argumenty všech stran a podle toho už je lepší udělat si obrázek, ne o člověku, ale o tom daném tématu, ať chceme nebo ne, týká se to nás všech, ať už pracujících, nebo těch co brzy do světa pracujících vpadnou.
Třeba co se týče poplatků ve zdravotnictví, chápu že je to asi v jádru dobrá věc, a ta drobná částka mě nezabije, ale PROČ SI TEDA POTOM KUA PLATÍM TO ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ???