10 095,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 12:25
Tak ja taky popreju, i kdyz tuhle zpravu dostalo uz pres 100 lidi v mem icq
Preji Vam prijemne proziti vanocnich svatku a hodne zdravi, uspechu, lasku a moc darecku, hlavne ty co chces Taky ozralyho silvestra. No vlastne vsechno nej. co de.
Jednoducha dedukce ze dvou premis:
P1: Co je všude - Bůh
P2: Co jiného je všude - prach
Z: Bůh je prach -> kdo nevěří v boha, nemusí uklízet prach, protože neexistuje
Přeji všem krásné Vánoce, hodně dárků pod stromečkem a ať jsou kolem vás všichni šťastní.
Do Nového roku všechno NEJ, hlavně zdravíčko, štěstíčko a lásku vám i vašim blízkým.
10 250,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 12:54
Sice jsem uz jednou pral,ale dnes se mi asi nejak zblaznilo ICQ a zacaly mi chodit same pranicka...
Hééééj kluci,nebudu to preposilat na miliony cisel...proste preji vam vsem to nej nej,hooodne toho i tamtoho,malo hentoho a taky... a samozrejme...proste lidi MEJTE SE PRIMA
10 000,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 13:07
Nevim co bych jeste popral dyz ste tu uz snad vsechno poprali
takze to napisu asi takhle:
veselý vánoce a stastny novy rok,hodne stesti, zdravi, uspechu, ženskejch, hafo darku a co vsechno vas napadne.
(vim ze se opakuju po jinejch-dyz vy ste me ale prebehli )
Tak já sem rozesílal na ICQ ale pro ty koho tam nemám:
Krásné a pohodové prožití Vánočních svátků, mnoho radosti, smíchu a potěšení a také pěkného Silvestra a šťastný nový rok
vám přeje
Pecan "Darth PZ" Zlámal
EDIT: A jedno krásný mi došlo jako odpověď
jé..)děkuju!!!!Tobě taky petře)a hodně sexu,bab a erotiky....))P.S.:bych nebyla já,kdybych tohle zapomněla:D
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.