Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 16. červenec 2008 12:43
cestu znám a neměním směr,
dojdu k řece prlný ryb
až tam na sever
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
51 277,- VK
Zasláno: čt 31. červenec 2008 12:46
když něco rozeberem,
tak leda boldozerem
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
51 277,- VK
Zasláno: so 9. srpen 2008 18:53
venda benda jezdí se svou motorkou,
točí plyn a usmívá se za holkou
Na Beatu pouštěli hóódně starou píseň "mozek" Je to na znělku Eurovize. Refrén je hezký
"Vyletěl mozek z lébky, ó jak je šedivý, ó jak je hebký. Nikdy se nevráátí!
Druhá varianta je
"Když teče mozek z lébky, ó jak je šedivý, ó jak je hebký. Ó jaká je to krása!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.