Taky nechápu proč některé rozumné ženské sem nemůžou, ale to patří jinam. Na policajty již tolik nenadávám, protože tu jejich práci vidím i z jiné stránky. Na můj vkus si na ně až moc lidí otvírá hubu a cokoliv udělají tak je to špatně!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 31. březen 2009 10:22
Tak jsem byl u doktorky a když jsem se vrátil k autu, tak jsem tam měl lísteček, že jsem se dopustil dopravního (tohle slovo je škrtlý) přestupku "zábor veřejného prostranství" a porušil jsem ustanovení zákona 361/2000 Sb. o provozu na pozemních komunikacích
Tak jsem to hledal a zábor je teda úplně v jiným zákoně.
826 606,- VK
Zasláno: út 31. březen 2009 12:20
No zastavil jsem u silnice a šel k doktorce... Od křižovatky dál než 5 metrů, mimo zákaz zastavení... Tak si vymysleli tohle.
Ale zajmavý, že přímo na náměstí na silnici na zákazu zastavení stojí vždycky kupa aut a nikdo to neřeší.
To bych se s nima hádal, protože veřejné prostranství je i parkoviště! Pokud tam není značka a neporušil jsi ostatní dopravní předpisy tak mají smůlu chlapci. Napsali to blbě. Přišel bych tam o holích. Nemůžeš chodit, ale řídit ano, takže nehrožuješ a vyřizuješ si invaliditu. Prd vědí s čím tam doopravdy byl a hlavně jim do toho nic není, to řeší státní. S tímhle jsem měl několik tahanic a vždy jsem vyhrál. Jsou do vyučený paka co prd vědí co co znamená. Blb který se nedostal ke státní je u městský.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
68 462,- VK
Zasláno: út 31. březen 2009 14:57
Nejdek je mesto ?
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
68 462,- VK
Zasláno: út 31. březen 2009 16:39
Osobne som si myslel, že je to nejaka vidiecka oblasť
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.