Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Policie zajistila kamión s majetkem Krejčíře

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Diskuse k článkům
weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK

Policie zajistila kamión s majetkem Krejčíře

Zasláno: út 30. srpen 2005 19:17
(Novinky.cz) Finanční policisté v pondělí okolo třetí hodiny odpoledne zajistili poblíž Berouna kamión s majetkem uprchlého miliardáře Radovana Krejčíře, který čelí obvinění ze zločinného spolčení, přípravy vraždy a miliardových podvodů, a jeho manželky Kateřiny obviněné z praní špinavých peněz...

http://www.vysemnesmite.cz/content.php?id=21

Nepřipadá vám podivné, že policie zastaví sledovaný kamión a zabaví jeho obsah a teprve potom zahájí pátrání, kam měl vlastně kamión náklad dovézt? Nebylo by logičtější jej sledovat až do cíle a tam možná zjistit mnohem více? Kocourkov se vším všudy, ale to je ta naše země Česká!

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: út 30. srpen 2005 20:30
No, mně na tom připadá divných víc věcí. Jak někdo mohl třeba jen tak, jako by se nic nedělo, naložit majetek policejně stíhaného člověka do kamionu a někam ho vézt?
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 30. srpen 2005 21:38
Mám takový dojem, že v TV říkali, že bylo stíhání proti Krejčířovi zastaveno. Think Kolik těch stíhání vlastně na krku má?
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: út 30. srpen 2005 21:47
Bugi napsal:
Mám takový dojem, že v TV říkali, že bylo stíhání proti Krejčířovi zastaveno. Think Kolik těch stíhání vlastně na krku má?
Zastaveno? To mi uniklo... d'oh! Jakto? Vždyť z něho dělali málem nejnebezpečnějšího českého zločince... Think

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 30. srpen 2005 21:48
Jak píšu. Nevím kolik těch stíhání na něj vlastně uvalili. Možná že stopli jen jedno a další jedou dál. Mám dojem, že stopli to s tím třímiliardovým podvodem.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: út 30. srpen 2005 21:52
Ona spousta obvinění z podvodů u nás pramení z nulového ekonomického a dalšího vzdělání organů činných v trestním řízení. Policie a často ani soudy nedokáží odlišit podnikatelský neúspěch (trestně nepostižitelný) od úmyslného podvodu. Think

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Diskuse k článkům
Strana 1 z 1