Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Pomozte: kde a jak najít taneční školu v Praze?

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
380 473,- VK

Pomozte: kde a jak najít taneční školu v Praze?

Zasláno: st 11. únor 2009 00:53
Poraďte v tanečních, když jsem byl na SŠ jsem nebyl, protože jsem měl pocit (a asi ne jenom pocit), že jsem úplné dřevo a teď poslední dobou (o pár let později) začínám mít pocit, že by to možná šlo a taky se dokážu už i hýbat trochu do rytmu. A navíc poznat nové lidi, ale nikdy jsem se o to moc nezajímal, tak nevím, kde, jak a co pořádně hledat?

Takže: kdy se tam přihlašuje (+ kolik přibližně se platí) a kde najít nějakou dobrou? Nebo máte nějaký tip na taneční v Praze? A hlavně aby tam nebylo víc kluků než holek, když prý do tanečních škol chodí málo kluků (to mi pár kamarádů vyprávělo).

díky za rady a tipy Wink
NoArtist / NoName

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: st 11. únor 2009 09:47
Trošku jsi prošvihl termín. Taneční se většinou otevírají od září, ale v Praze to může být jinak. Záleží kde bydlíš, aby jsi nejezdil přes celou Prahu. No a když zadáš do vyhledávače Kurzy tance tak ti třeba něco najde dle tvých potřeb.

http://search.seznam.cz/?q=Tane%C4%8Dn%C3%AD+kurzy&mod=f
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

380 473,- VK
Zasláno: st 11. únor 2009 11:42
OK. já chci právě na září Very Happy Cool

a na seznamu jsem tedy našel toto: http://www.firmy.cz/Remesla-a-sluzby/Vyukove-sluzby/Kurzy/Tanecni-skoly/reg/praha

a vypadá to na toto: http://www.vavruska.info/kurzy-pro-mladez
a světe div se: zápisy už probíhají Think
NoArtist / NoName

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: st 11. únor 2009 12:05
Nediv se. Potřebují peníze a konkurence je velká a nebo je přetlak zájemců. Pokud ti to vyhovuje tak se zapiš. Možná časem najdeš lepší, ale třeba taky již bude všude plno. Díky Star dance je znova zájem o tanec
Jen žádnou paniku!!!!

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

380 473,- VK
Zasláno: st 11. únor 2009 12:12
fakt Shocked ? to já žiju v domění, že ne a že tam nikdo nechodí. možná děvčata, ale chlapci...? když jsem před dvěma třemi lety chodil na SŠ, tak někde brali chlapce i zadarmo Laughing, jak jich bylo málo
NoArtist / NoName

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: st 11. únor 2009 12:28
Je pravda že to vidím spíše u starších, ale jak to je u prvních tanečních nevím. Zavolej, zjistíš.
Jen žádnou paniku!!!!

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 11. únor 2009 18:00
Nevim jak v Praze, ale v Budějkách se na září hlásí taky někdy už teď a u nás se to dělá tak, že se rovnou přihlašujou páry, aby to prostě vyšlo Smile

Jinak my jsme se hlásili někdy v lednu a vim, že jsme byli jako náhradníci, ale nakonec sme se vecpali. Mmch ono tam zas tolik lidí neni, když to někteří berou 3x za sebou Laughing

Mně taneční vůbec nebavilo a chodil jsem tam jenom k baru... chudák druhá polovička, když pak musela snášet moje keci v mírné opilosti Mr. Green A přihlásil jsem se jenom díky tomu, že mně o to ta holka poprosila, jinak bych tam nikdy nešel...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

380 473,- VK
Zasláno: st 11. únor 2009 18:41
hm, taky nevim, jak dopadnu. treba tam najdu tu polovicku, ktera me bude prosit, abych nebyl u baru a sel tancit Slinták Angel
NoArtist / NoName

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 1 z 1