Zasláno: pá 2. leden 2009 18:56
citace: Tento rok patřil v mnoha ohledech k nejhorším pro Českou republiku
Něco mi uniklo? Je pravda, že jsem byl pár týdnů mimo ČR, ale toto...?
citace: Ta potřebuje nové zákonodárce, kteří vzájemně nebudou jen soupeřit o popularitu...
To jako spadnou z Měsíce? Nebo si nové zákonodárce natrháme na stromech? Co jsi ty konkrétně udělal pro to, aby ti "prohnilí" zákonodárci byli ve volbách nahrazeni novými?
citace: Mnoho lidí si myslí, že na to již vyzráli při krajských a senátních volbách, což je omyl, který nás ještě všechny dost zabolí.
Co tahle věta, krom ozřejmění politické orientace pisatele, znamená?
citace: Když se ODS a ČSSD pere, občan nebude tím třetím, kdo se směje. A tím svůj rozbor končím.
Soupeření politických stran je základním kamenem zastupitelské demokracie. Raději bys vládu jedné strany? Rád věřím.
Použít slovo "rozbor" pod těmito větami je mírně řečeno mimo mísu.
citace: VSN, ani tento projev by neměly být o hlubokých politických analýzách.
Nemusíš se bát, tvůj projev má k analýze asi tak daleko jako Paris Hilton k tajemníkovi OSN.
To je ostatně typické pro celé VSN. Hlavně nic neřešit. Chápal jsem na začátku proč VSN vzniklo a chápal jsem i jeho cíle. Pak se ovšem porušila základní nosná myšlenka a stalo se z něj fórum jako stovky dalších. Parta známých tu tlachá o tom, kdo udělal ráno větší h...o.
Ne, vážně se tu nechci s nikým, ani s autorem "projevu" hádat. Čas od času se sem zajdu podívat, jestli tu najdu alespoň nějaké zajímavé téma, kam bych přispěl svou troškou do mlýna. Ale obávám se, že i mé návštěvy budou slábnout (k velké radosti zúčastněných

)
Sám nevím ke které kategorii návštěvníků patřím, ale i já přeji VSN do nového roku aby si našlo svůj
cíl a směr vývoje.