Zasláno: čt 6. květen 2010 22:30
To je dobře. Já to taky moc nechápu. Takže teď pokus o překlad pro normální smrtelníky:
2x týdně cestou do školy v tramvaji potkávám, říkejme jí třeba Lucka, Lucku. Vždycky povídáme o spoustě věcech (i o životě mimo školu apod.), ona se viditelně baví. Jedeme spolu vždy přes 20 minut.
Posledních dva tři týdny začala mít takové, jak bych to nazval, poznámky. Na FB jste si možná všimli, že jsem sháněl někoho do dvojice na parník, nebo na majáles. Jestli jsem někoho sehnal, že chtěla jít a nemohla, protože byla pryč. Při tom když o něčem, kam by mohla jít se mnou, začnu mluvit, tak to okamžitě pošle do kytek. Když se pak rozcházíme každý na jiný směr, tak je vidět, že jí je líto, že se se mnou musí rozloučit a říká "tak příští týden".
Jsem si jistý, že nikoho nemá a zdá se tak na 90%, že je i na kluky. A nejlepší bylo, jak sama začla o tom, že má jeden seriál doma, o kterým jsem zvažoval, že se na něj kouknu, a že pokud jí přinesu USB harddisk ve středu ráno cestou, tak mi ho ve čtvrtek vrátí. Když jsem řekl, že ve středu už školu nemám (protože je konec semestru a ten předmět, na který jsem jezdil, mám už z krku), tak že kdybych jí ho přinesl ve čtvrtek tak bych už asi neviděl, protože by ho neměla kdy vrátit a při tom od sebe bydlíme dvě stanice autobusem (?!). Tohle jsem vážně nějak nepobral. A i pěšky to bude volným tempem maximálně půl hodiny.
NoArtist / NoName