Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Poradna o elektronice a počítačích

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 484, 485, 486  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika

Chytne se Poradna?

Hlasování ukončeno 27.12.2006 20:58
Ano:
75% 75% [ 9 ]
Ne:
16% 16% [ 2 ]
Jdi raději jinam (třeba www.zive.cz):
8% 8% [ 1 ]
Celkem hlasů : 12 / Hlasujících: 12
LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 9. srpen 2008 13:57
Potřebuješ Nero Recode - v tom si převedeš hlavní film do Nero digital, kvalitu klidně stáhni rozumně nízko, ale nastav si zvuk (tok a frekvence), pak to nech převést -> máš jeden videosoubor. Ten otevřeš v Nero WaveEditor, tam dáš "úpravy" -> "uložit stopy do souborů..", nastavíš formát a vybereš cílovou složku a hotovo.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: so 9. srpen 2008 14:35
Dík moc
Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 683,- VK
Zasláno: po 11. srpen 2008 20:39
Máte někdo zkušenosti se skenováním negativů a jejich následnou úpravou? Mám hafo filmků a nevím jak je zálohovat a udělat případně fotky. Mám jich až moc na to dát to někam udělat.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 13. srpen 2008 23:23
Nepoužíváte/nepoužíval jste někdo tohle zařízení na příjem wifi? Nějak to nechce fungovat, nemám správné ovladače, jsou stažené z O2. GPRS jde, Wlan ne.
Obrázek

Edit: Takže wifi jede, ale mám další problém. To ařízení dokáže pracovat jako AP, jenže v to m softu se mi nedaří vytvořit AP, Ad-Hoc jde. Jde nějak nastavit režim AP ve windows? Příp. je na nastavování wifi nějaká jiná aplikace?
Zasláno: čt 14. srpen 2008 16:21
Tak jinak... Umí tu někdo nastavit sdílení netu přes wifi? Stavění síti mi jde, ale tohle je fakt problém, už jsem z toho na nervy!

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 35 let

132 719,- VK
Zasláno: so 16. srpen 2008 22:31
hehe má takový internetový dotaz ale nevím jak to popsat odborně tak to popíšu po svém.. Mr. Green situace je taková, že router od netu mám na jedné straně domu a sem do pokoje k notebooku mám natažený kabel a přes ten se připojuju.. nešel by ten kabel co tady strkám do notebooku zapojit " do nečeho ?? " a pak se připojovat přes Wifi ? Smile děkuju za odpověď , myslím že LivArt bude vedět.. Smile

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 16. srpen 2008 22:48
Říká se tomu překvapivě router... Defacto by stačil Acess Point, ale vyšel by dráž než router, btw na czc v tom mají bordel. Jednu věc mají pod 3ma různejma kategoriema. A moc nešetři, routry pod litra nemaj dosah. Jedině Asus nebo D-Link.
Já šetřím na totok.
Tyhle jsem nainstaloval už 2, jeden teda totálně zničil blesk a teplo (v té místnosti nebylo za celý měsíc po 40°C a pak přišla bouřka a konec), po reklamaci jede už měsíc bez problémů.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 33 let
226 121,- VK
Zasláno: ne 17. srpen 2008 00:49
Asi ták, doma to mam udelany tak, ze mam telefonni router, do nej mam zapojeny telefon. Od toho mi vede jeden LAN do stolniho pocitace a druhej LAN do AP. A to je jako wifi po baraku. A asi takhle, koupil jsem to u nas v kamennym obchode za asi sest stovek a mam to tak ve 2metrovy vysce u zdi veprostred pokojika. A dosahne mi to jeste asi tak +- 50 metru okolo celyho baraku s plnym signalem. Mam zkusenosti ze kamosovi to samy APcko dosahne v panelku z druhyho do sestyho patra. Wink

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 35 let

132 719,- VK
Zasláno: ne 17. srpen 2008 12:04
to je příliš drahé řešení Sad Mr. Green nepotřebuju žádný extra dosah.. takových 6 metrů stačí, ale litr za to dávat nechci.. Smile radši budu v posteli bez netu.. Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 17. srpen 2008 12:31
No tak jako.... Jde to i levněji. Ale s těmi Edimaxi nemám moc dobrou zkušenost. Ale svoji funkci splní....

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 137 z 486