Věk: 33 let
226 121,- VK
Zasláno: út 6. leden 2009 20:05
Teď jsem prolítl diskuzi a zjistil jsem, že vysychají, takže si asi koupím tu utěrku na brýle a můžu to používat kolikrát chci Možná to máme i doma, když oba rodiče nosí brejle
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: út 6. leden 2009 20:07
Ty livartovo mam podobný na CDčka... Hezky smrdí
Ale vysychají, jen když nezavíráš. Mě vydržely asi tak, jak je záruční doba (spotřebujte do...).
Jo, ale monitor s tim utírat nešel (asi že to bylo na CD).
Věk: 33 let
226 121,- VK
Zasláno: út 6. leden 2009 20:09
No jo, ale NTB je v tomhle jinej, to pořád někde nosíš, všude na to lítá hrozně prachu... By to chtělo ňákou antiprachovou folii na to LCD a bylo by to vyřešený...
já na LCD zásadne nešahám abych ho pak nemusela čistit protože ty šmouhy od těch vlhčenejch hadříků jsou fakt hnus...a když už je čmouha tak ji vždycky "rozleštím" hadříkem kterej jsem dostala v balení k monitoru.
Věk: 35 let
68 462,- VK
Zasláno: út 6. leden 2009 22:05
Nemate nahodou niekto skusenosť s tymto routerom ?
Som už na 95 % ist preň vo štvrtok, tak keby nahodou niekto ...
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.