Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Poradna o elektronice a počítačích

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 387, 388, 389 ... 484, 485, 486  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika

Chytne se Poradna?

Hlasování ukončeno 27.12.2006 20:58
Ano:
75% 75% [ 9 ]
Ne:
16% 16% [ 2 ]
Jdi raději jinam (třeba www.zive.cz):
8% 8% [ 1 ]
Celkem hlasů : 12 / Hlasujících: 12
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
910 945,- VK
Zasláno: čt 15. březen 2012 00:28
ono na co si člověk nepřijde sám, to nemá.. Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 15. březen 2012 06:12
Jo, tak nějak. Když jsem viděl, jak se to tu aktivně řeší, tak jsem to raději vyřešil sám Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: čt 15. březen 2012 18:34
Jsem měl v kompu chvilku linuxy a už mi dodrbali (asi) disk F (Instalovány byly na Cčku) .. jenže na tom Fku byla záloha cčka Mr. Green a ted mi to píše v XP toto.. ty data tam určitě jsou, otázka jak je z toho v XP dostat? Brick Wall Obrázek
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 15. březen 2012 18:36
Jestli tam určitě jsou, tak bych to asi zkusil WinHexem (doufám, že si to nepletu s něčim jiným)... je tam nějaká možnost procházet "smazaný" soubory a když mi odcházel HDD, tak jsem s tim z něj dostal mnohem víc než z různýma těma UnDeletama a Restorationama...
//jo, je to ono... Normálně rozbalíš, spustíš WinHex a v nabídce Tools-Open Disk

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: čt 15. březen 2012 19:58
Díky za radu, vyzkoušel sjem to jak píšeš a když spustím ten winhex - tool - open disk, tak na mě vyskočí hláška: Svazek nepodporuje známý systém souborů. Přesvědčte se, jsou-li načteny všechny systémové ovladače a není li svazek poškozen. - Dám OK a pak se mi otevře tohle:

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 15. březen 2012 20:12
Aha, tam chybí asi nějaká hlavička nebo jak se tomu říká

Všimni si, že pod tou čárou máme to samý, ale před ní nemáš nic a u mě je tam nějaká identifikace atd. Think

Obrázek

Nevím, jestli by to nešlo opravit nějakou funkcí třeba v programu "MiniTool Partition Wizard " nebo jestli by nestačilo zkopírovat a vložit tam to samý, co tam mam já (ani nevím, jestli by to WinHex uměl) //to by nestačilo

//tak jsem zagooglil a vygooglil jsem to, že prvních 512 bitů na disku je MBR, tak možná by stačilo v tom instalačním CDčku spustit ten fixmbr i na tenhle disk, nebo udělat Rebuild MBR v tom MiniTool, jak jsem psal Think
Tady je i návod. Dokonce to jde s WinHexem, ale vypisovat tam bajty je asi dost pro haxory Mr. Green

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: čt 15. březen 2012 20:41
Takže mám vložit instalační CD xpčka a zase se nějak dostat do toho okýnka kde jsem napsal to fixmbr? Very Happy v tom hexu se moc hrabat nechci (s tímhle prográmkemjsem asi odrovnal SXG Mr. Green )

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
383 262,- VK
Zasláno: čt 15. březen 2012 20:42
Jediné, co mi obnovilo programy z náhodou smazaného oddílu, bylo "testdisk" - dosovský program fungující pod Windows. Obnova dat trvá ukrutně dlouho - prochází celý disk bajt po bajtu. http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk Možná pomůže i tobě.

//Jo, a ty soubory to chce opravovat na jiný oddíl Wink
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 15. březen 2012 20:48
Einex: zkus to asi s tim MiniToolem... Je free a nemusíš nikde lovit okýnko Mr. Green

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: čt 15. březen 2012 20:52
No ale podle mě ty soubory nejsou ani smazané.. v tom linuxu šly vždycky normálně vidět a číst. Mám disky C, E, F před instalací linuxu na Cčko jsem zálohoval asi 40GB dat na to F: a nainstaloval linux.. prolémy nastaly až když jsem chtěl linux přeinstalovat zpátky na Windows (řešil jsem to ve vlákně linux) taky mi to při instalaci psalo, že je C: vadné... pomohlo to fix mbr (ale během potíží s tím instalováním jsem zbývající 2 disky radši uplně odpojil) no ted po týdnu na XP jsem ty disky zapojil a F: dělá, to co popisuju.

Ale smazané to asi nebude, nenapadá mě kdy a co by to mohlo smazat Rolling Eyes

EDIT: jo jo vyzkouším mini tool

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 388 z 486