Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Poradna o elektronice a počítačích

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 461, 462, 463 [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika

Chytne se Poradna?

Hlasování ukončeno 27.12.2006 20:58
Ano:
75% 75% [ 9 ]
Ne:
16% 16% [ 2 ]
Jdi raději jinam (třeba www.zive.cz):
8% 8% [ 1 ]
Celkem hlasů : 12 / Hlasujících: 12
jenda^^ (+35)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 27 let
Příspěvky: 27092
Bydliště: Schlackenwerth
725 019,- VK
Zasláno: pá 8. prosinec 2017 14:10
Já tvůj příspěvek četl. Vždyť jsem na něj reagoval. Mr. Green
V tom mají bordel oni. Vyskočila na mě notifikace, že je k dispozici aktualizace, tak jsem kliknul a vyskočil Crimson, kde byl rámeček s aktuální verzí 17.30 a vedle toho další rámeček aktualizace k dispozici 17.11...
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
Zasláno: po 8. leden 2018 12:25
Další grafický dotaz.
Zdědil jsem po šéfovi monitor. 27"... 1920x1080 d'oh! Budu na tom malovat v CADu, kde zoomuju sem tam, tak mi ta hrubost až tak nevadí. Každopádně mi vadí ty obří písmenka a ikonky a vůbec...

Existuje nějaký způsob, jak Windows 10 přinutit, aby šlo nastavit měřítko monitoru menší než 100%.
Případně jak přinutit starou notebookovou grafiku, aby tvořila třeba rozlišení 2560x1440 a pak ho zmenšila a do monitoru poslala 1080p?

Obrázek

AMD má umět supersampling, ale to jde jen na nových grafikách. Tohle se jmenuje "AMD Radeon HD 7640G + HD 8750M Dual Graphics" a už to ani nemá snad oficiální drivery na Win 10, supersampling zatržítko v driverech není. Zkoušel jsem Custom Resolution Utility a vytvořit to vyšší rozlišení (musím u něj nastavit 30 Hz, jinak se ani neobjeví) a to monitor odmítne a jen píše, že mám nastavit klasiku 1920x1080@60...

Existuje ještě něco dalšího? Sad
(´・ω・`)

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek


Příspěvky: 5848
Bydliště: Praha
178 575,- VK
Zasláno: po 8. leden 2018 12:39
tady to nahodou nejde zmenit?

Obrázek

Nechci si rozesrat svoje pracne nastavene prostredi, tak to musis zkusit ty Very Happy Ale vypada to ze by to mohlo jit manualne Smile
Obrázek

jenda^^ (+35)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 27 let
Příspěvky: 27092
Bydliště: Schlackenwerth
725 019,- VK
Zasláno: po 8. leden 2018 12:56
No ve Win10 tohle nemám. Našel jsem na webu, že se k tomu má dát dostat příkazem
kód:
rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL desk.cpl

nebo
kód:
control.exe desk.cpl,Settings,@Settings

Ale to mi obojí otevře to "metro" nastavení rozlišení. Můžu tam dát vlastní měřítko a tam končim... (tlačítko Použít je šedý, když nejsem v rozsahu)
Obrázek
(´・ω・`)

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek


Příspěvky: 5848
Bydliště: Praha
178 575,- VK
Zasláno: po 8. leden 2018 14:14
No.. ale tohle jsou windows 10 Smile

Akorat teda pracovni, takze je to asi jen Anniversary update tusim Smile
Zasláno: po 8. leden 2018 14:31
Ale teda zkousel jsem to u sebe, a stejne to nejde posunout pod 100% Smile
Obrázek

jenda^^ (+35)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 27 let
Příspěvky: 27092
Bydliště: Schlackenwerth
725 019,- VK
Zasláno: út 9. leden 2018 10:51
No nic, asi mám smůlu, míň než 100% nastavit nejde a u tý notebookový grafiky mám smůlu i s nějakým virutálním vyššším rozlišením.
Zkoušel jsem to doma a tam jedním kliknutím zapnu v driverech supersampling a dělá to přesně to, co jsem chtěl v práci.
Ale ta volba supersampling je jen pro AMD na architektuře GCN a to tenhle stařeček není. Pak je ještě nějaký hack, jak supersampling/downsampling povolit, ale to je zas na starší drivery, co mojí grafiku ani Win10 nepodporují. Mr. Green
(´・ω・`)

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek


Příspěvky: 5848
Bydliště: Praha
178 575,- VK
Zasláno: út 9. leden 2018 11:44
stejne by to vypadalo hnusne urcite.. Mr. Green a nevim jestli tam treba resi takove corner cases jako treba cara 1px - bys ji s timhle nevidel nejspis vubec Mr. Green
Obrázek

jenda^^ (+35)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 27 let
Příspěvky: 27092
Bydliště: Schlackenwerth
725 019,- VK
Zasláno: pá 12. leden 2018 18:06
Hanka si o víkendu stěžovala, že jí v telefonu přestala fungovat mapa. Tak párkrát poklikám a soubor s mapou má 0 kB. Tak jsem to stáhl znova, nahrál a neřešil...
Včera přišla s tím, že jí zmizela z telefonu půlka aplikací... Vzal jsem tedy paměťovku a mraky souborů, včetně té minule stažené mapy mají 0 kB, některý tam vůbec nejsou (ty aplikace bych hledal někde v .android_secure).
Chkdsk nic špatnýho nehlásí. Co se děje? Odchází paměťovka? Sabotuje to Honor? Nebo se jen podělala FAT tabulka a stačí přeformátovat?
(´・ω・`)

p!p@ (+14)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 20 let
Příspěvky: 6304
Bydliště: Holomóc
525 418,- VK
Zasláno: pá 12. leden 2018 21:06
no, to se mi dvakrát stalo s paměťovkou (4GB Kingston co byla původně ke Kaiserovi, teď ji měl Táta), zformátoval jsem ji, pak nějakou dobu jela a teď nedávno odešla nadobro do křemíkového nebe, protože nepomáhalo nic ani formát... takže bych se asi připravil na nejhorší...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Obrázek Obrázek Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 463 z 463




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna