Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Poradna o elektronice a počítačích

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 386, 387, 388 ... 484, 485, 486  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika

Chytne se Poradna?

Hlasování ukončeno 27.12.2006 20:58
Ano:
75% 75% [ 9 ]
Ne:
16% 16% [ 2 ]
Jdi raději jinam (třeba www.zive.cz):
8% 8% [ 1 ]
Celkem hlasů : 12 / Hlasujících: 12
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
383 262,- VK
Zasláno: po 12. březen 2012 00:40
Stávalo i možná ještě občas stává. Je to něco mezi flashem, prohlížečem, doplňky a počítačem. Na nové čisté instalaci Win, Flashe a prohlížeče se mi to nikdy nestalo (zejména před lety s Operou). Po zaplnění programy a nastavení, už ano. Rada: vyčisti počítač od blbin běžících na pozadí plus odstranit dočasné soubory a v prohlížeči povypínat zbytečné doplňky a smazat nepotřebná nastavení.

Anebo to video stáhnout na disk Mr. Green

NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: po 12. březen 2012 07:20
Zkusím update, protože se to chová fakt divně. Taky jsem si všiml, že během natahování videa Opera vytěžuje jedno jádro procesoru...
Dřív to video zamrzlo třeba na deset vteřin a zvuk hrál dál, což se dalo přežít, ale včera to po rozmrznutí vyskočilo z celoobrazovkovýho režimu a to už mě dost otravuje Smile

Stejně je ten flash hroznej krám. V pátek jsem instaloval do pracovního notebooku starší verzi, protože v nových byly videa na youtube, který byly menší než 720p, kostičkovaný (roztahovaly se bez vyhlazování)... prý kvůli nepodporovaný grafický kartě.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

383 262,- VK
Zasláno: po 12. březen 2012 22:15
Už delší dobu nechápu, proč mi přes domácí wifi nejdou načítat články z idnes.cz pomocí Opery Mini. Jen se nekonečně načítají a většinou to končí prodlevou připojení. Ostatní weby jdou. Po mobilní síti taky není problém. Router je od TP linku, mobil Android 2.3.
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 12. březen 2012 22:19
A je možný to zkusit na stejný internetový přípojce s jiným routerem? Nebo s jiným Androidím telefonem se stejnou Operou...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

383 262,- VK
Zasláno: po 12. březen 2012 22:50
Jedině s jiným Android telefonem. Až budu mít hodně času, nabiju mu baterku a deset minut ho budu spouštět a pak dám znovu vědět Mr. Green
NoArtist / NoName

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 13. březen 2012 07:42
S Operou mini mám stejnej problém. Router taky tp-link. Ale už mám druhej a dělalo to na obou.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 13. březen 2012 08:03
A nepomohlo by v nastavení přepnout SOCKS na HTTP nebo opačně? Nějaké problémy s Operou Mini se mi tím podařilo vyřešit.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

383 262,- VK
Zasláno: út 13. březen 2012 11:40
To jsem vyzkoušel dneska ráno a NEPOMOHLO Sad.
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 13. březen 2012 23:42
Netušíte, jak udělat ve Win7 na ploše zástupce, kterým po kliknutí otevřu Průzkumníka s otevřenou FTP adresou, a který bude na liště seskupený s ostatními okny průzkumníka?
Když jsem vytvořil zástupce s
kód:
ftp://localhost/
tak se to podle nastavení systému otevře (správně) v Opeře.

Tak jsem vytvořil zástupce s
kód:
C:\Windows\explorer.exe ftp://localhost/
a ten funguje už skoro správně, jenže se mi na panelu ukáže pod extra tlačítkem (tu ikonku jsem si změnil ručně)
Obrázek

To by ale ještě nebyl největší problém. Když pak kliknu třeba na ploše na Počítač, tak se jeho okno schová pod tuhle novou ikonku d'oh!
Zkoušel jsem ještě místo c:\windows zadat %windir% (jako je to po kliknutí na vlastnosti původní ikonky), ale to taky nepomáhá.

//edit: pozor! Teď koukám, že nová okna průzkumíku se už všechna otevírají s touhle ikonou a popiskem FTP. WTF???

Kašlu na to, ty Windows v tom mají díky tomu zástupci takovej bordel, že jsem ho raději vyhodil, udělal si soubor FTP.vbs a do něj napsal tohle:
kód:
Set objShell = CreateObject("WScript.Shell")
objShell.Run "%windir%\explorer.exe ftp://localhost/"

Zástupce jsem udělal na něj, abych mohl změnit ikonku apod. a už to funguje správně.

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 819,- VK
Zasláno: st 14. březen 2012 22:20
ty chceš radu ale prispievaš návodmi ? Very Happy Magor Wink
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika